Obnoviť stránku

Corsair XR7 240

Garancia najlepšej ceny
74,90 €

Corsair XR7 240

Corsair XR7 240 prezentuje užitočný komponent do výkonných počítačov. Pomôže vám obmedziť vysoké teploty CPU a s lepšou cirkuláciou vzduchu v počítačovej skrini. Pretože ide o vodou chladený systém so špeciálnou konštrukciou, zaisťuje tiež originálny vzhľad interiéru vášho PC. V hadičkách obieha chladiaca tekutina, ktorá znižuje svoju teplotu v masívnom radiátore. Corsair XR7 240 svojím výkonom prekoná hlasné a nekvalitné chladiče.

Kľúčové vlastnosti vodného chladenia Corsair XR7 240

Vodný chladič ako nový štýl chladenia

Ak nemáte predstavu, prečo uprednostniť vodné chladenie procesora miesto vzduchového, potom neprehliadnite nasledujúci úsek textu. Je takmer pravidlom, že vodný chladič CPU zaberie menej miesta, ktorý je v PC veľmi vzácny. Jeho nainštalovanie zaberá iba pár minút, pretože ide o uzavretý obeh, ktorý môžeme jednoducho pripevniť ku skrini a procesoru. Výrobca Corsair zabezpečil, aby chladiaca tekutina vydržala vo spevnených hadičkách čo najdlhšie. Vaša PC skrinka bude aj naďalej úplne bezpečná.

Kód:  UY01132
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  CX-9030004-WW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18