Obnoviť stránku

Corsair Voyager LS 32GB

4,3 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair Voyager LS 32GB

Tento flashdisk s kapacitou 32 GB je najnovším zástupcom obľúbenej rady Corsair Voyager. Od svojich bračekov sa líšia predovšetkým výsuvným konektorom USB s otočnou konštrukciou , Ktorý je tak optimálne chránený pred poškodením. Súčasne odpadá nutnosť použitia krytky konektora, už u predchádzajúcich modelov používatelia často strácali. Prevedenie sa vzhľadom brúseného kovu pôsobí takmer prémiovým dojmom, pričom ponúka dobrú odolnosť voči škrabancom a odtlačkom prstov . Kompaktné rozmery flashdisku umožňujú zavesenie napr na kľúčenku.
Hlavnou výhodou flash disku Corsair Voyager LS je prítomnosť technológie USB 3.0 SuperSpeed . Tento štandard, prvýkrát predstavený v roku 2008, zvyšuje rýchlosť prenosu dát až 10x oproti přechozímu USB 2.0 pri zachovaní spätnej kompatibilitu. Samozrejme je nutné, aby USB 3.0 disponoval aj váš počítač, kompatibilný konektory identifikujete zvyčajne podľa modrej farby.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Spracovanie a funkcie

Vyhotovenie Odolný
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Strieborná
Kód:  DO095h2
Produktové číslo:  CMFLS3-32GB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14