Obnoviť stránku

Corsair Voyager GTX 128 GB

4,5 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair Voyager GTX 128 GB

Spoločnost Corsair patrí dlhodobo medzi úzku špičku výrobcov pamäťových zariadení. Úplne nový model s označením Voyager GTX patrí do najvyššej prémiovej kategórie. Svojou rýchlosťou totiž dokáže zakúriť aj výkonom nadupanému SSD disku. Posúďte sami: rýchlosť čítania až 450 MB/s a rýchlosť zápisu až 360 MB/s, čo znamená, že dokáže preniesť 1 GB dát za menej ako 3 sekundy. A to je vážne sila. Výrobok exceluje aj na poli zhotovenia. Kovové telo je nielen ľahké, ale tiež aj dostatočne pevné. Tento dokonalý flash disk je priamo vytvorený k rýchlemu prenosu súborov s obrovskými veľkosťami.
Enormná kapacita na hranici 128 GB dáva dostatok priestoru pre množstvo multimediálnych súborov, ktoré sú doslova bleskom prenesené z vášho počítača pomocou portu USB 3.0. Samozrejme nechýba kompatibilita aj so starším štandardom USB 2.0, kde sa však musíte uspokojiť s výrazne nižšou rýchlosťou.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Vyhotovenie Odolný

Farba

Farba Sivá

Rozmery a hmotnosť

Šírka 26 mm
Výška 11 mm
Dĺžka 78 mm
Hmotnosť 52 g
Kód:  DO093j3e
Produktové číslo:  CMFVYGTX3B-128GB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09