Obnoviť stránku

Corsair Voyager GS 256GB

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair Voyager GS 256GB

Vysoko odolnýa štýlový vo svojom puzdre vyrobenom zbrúseného hliníka. Veľmi rýchly vďakaUSB 3.0.Taký je flashdisk Voyager GS od renomovanej spoločnosti Corsair. Tento model ponúka vysokúkapacitu 256 GB a je teda vhodný nielen pre každodenné použitie ako prenášanie dokumentov aj objemných multimediálnych dát, ale aj zálohovanie. Voyager GS je určený pre tých, ktorí hľadajú kvalitu a odolnosť, pretože znesie aj hrubšie zaobchádzanie a je odolný proti nárazom a otrasom až do 40G. Disk komunikuje s počítačom, prostredníctvom najnovšieho rozhrania USB 3.0 au väčšiny systémov nevyžaduje inštaláciu žiadnych ovládačov.

Ak prenášate veľa dát, pravdepodobne ste si všimli, že aj keď sú USB disky veľmi pohodlné, nikdy nie sú rýchle podľa vašich predstáv. USB 3.0 ale mení pravidlá hry. Voyager GS 256 GB ponúka rýchlosť čítania až 260 MB/sa rýchlosť zápisu až 105 MB/s. To je mnohonásobne viac než bežný USB 2.0 flashdisk a stačí napríklad pre okamžité prehrávanie filmov, bez nutnosti skopírovať je najprv na pevný disk.

Parametre a špecifikácie:
Kapacita:
256 GB
Prenosová rýchlosť:
Čítanie: až 260 MB/s
Zápis: až 105 MB/s
Rozhranie:
USB 3.0
Rozmery:
70 x 28 x 8 mm
Hmotnosť:
30 g

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Vyhotovenie Odolný
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Sivá
Kód:  DO093k6
Produktové číslo:  CMFVYGS3-256GB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01