Obnoviť stránku

Corsair Voyager GS 256 GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair Voyager GS 256 GB


 Corsair Voyager GS 256GB

Štýlový dizajn

Štýlový flashdisk v puzdre so vzhľadom brúseného hliníka a veľmi rýchlym štandardom USB 3.0. Taký je flashdisk Voyager GS od renomovanej spoločnosti Corsair. Je vhodný nielen pre každodenné použitie ako prenášanie dokumentov aj objemných multimediálnych dát, ale aj zálohovanie. Samozrejmosťou je spätná kompatibilita s USB 2.0.


Vysoká odolnosť

Voyager GS je určený pre tých, ktorí hľadajú kvalitu a odolnosť, pretože flashdisk Corsair Voyager znesie aj hrubšie zaobchádzanie a je odolný proti nárazom a otrasom až do 40 G. Disk komunikuje s počítačom prostredníctvom najnovšieho rozhrania USB 3.0 a pri väčšine systémov nevyžaduje inštaláciu žiadnych ovládačov.

 Corsair Voyager GS 256GB

 Corsair Voyager GS 256GB

Vysoké prenosové rýchlosti

Ak prenášate veľa dát, pravdepodobne ste si všimli, že aj keď sú USB disky veľmi pohodlné, nikdy nie sú rýchle podľa vašich predstáv. USB 3.0 ale mení pravidlá hry. Voyager GS ponúka rýchlosť čítania až 290 MB/s a rýchlosť zápisu až 270 MB/s

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Sivá

Rozmery a hmotnosť

Šírka 29 mm
Výška 11 mm
Dĺžka 79 mm
Hmotnosť 64 g
Kód:  DO093m5
Produktové číslo:  CMFVYGS3B-256GB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17