Obnoviť stránku

Corsair Voyager 16 GB

4,6 96 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair Voyager 16 GB

Pogumovaný vysokoodolný flash disk Corsair Voyager nadväzuje kvalitou vyhotovenia aj spoľahlivosťou na svojho rovnomenného predchodcu. Osvedčená konštrukcia gumovej ochrany umožňuje mať Corsair Voyager pri sebe v každej situácii bez obavy zo straty dát. Samozrejmosťou je vodotesnosť a zvýšená odolnosť proti nárazu až do 40 G.
Navyše flash disk ponúka výhody rozhrania USB 3.0, predovšetkým vysokú rýchlosť čítania aj zápisu. To vám umožní napríklad sledovanie videa vo vysokom rozlíšení priamo z flash disku bez nutnosti kopírovania na pevný disk počítača. Zároveň je rozhranie spätne kompatibilné so štandardom USB 2.0, a tak možno bez problému pripojiť flash disk aj k starším počítačom. Podporuje technológiu Plug-and-play a funguje vo Windows, Mac OS X aj v Linuxe bez nutnosti inštalácie ovládača.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Vyhotovenie Odolný
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Čierna
Kód:  DO092b2
Produktové číslo:  CMFVY3A-16GB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11