Obnoviť stránku

Corsair Voyager 128 GB

4,6 96 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
31,90 €

Corsair Voyager 128 GB

Pogumovaný vysokoodolný flash disk Corsair Voyager nadväzuje svojou kvalitou a spoľahlivosťou na svojho rovnomenného predchodcu. Osvedčená konštrukcia gumovej ochrany umožňuje mať Corsair Voyager pri sebe v každej situácii bez obavy zo straty dát. Samozrejmosťou je vodovzdornosť a zvýšená odolnosť proti nárazu až do 40 G.
Navyše Flash disk ponúka výhody rozhrania USB 3.0 ako je  vysoká rýchlosť čítania i zápisu. To vám umožní sledovanie videí vo vysokom rozlíšení priamo z disku bez nutnosti kopírovania na pevný disk počítača. Zároveň je spätne kompatibilný so štandardom USB 2.0, a tak možno bez problému pripojiť flash disk aj k starším počítačom. Podporuje technológiu Plug-and-play a funguje vo Windows, Mac OS X aj v Linuxe bez nutnosti inštalácie ovládača.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Konektor USB-A

Rýchlosť

Spracovanie a funkcie

Materiál Guma
Vyhotovenie Odolný
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Čierna
Kód:  DO092e3
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  CMFVY3A-128GB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07