Obnoviť stránku

Corsair Vengeance K70 Performance (CZ) černá

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair Vengeance K70 Performance (CZ) černá

Plne mechanická klávesnica Corsair Vengeance K70 s českou lokalizáciou je ideálnym doplnkom pre každého pravého hráča. Jej štýlové telo je vyrobené zbrúseného hliníka, Vďaka čomu odolá aj v tých najhorších herných situáciách. Nechýba pokročilý 100% anti-ghosting, Individuálne nastaviteľné klávesy a samozrejme ani panel pre ovládanie multimédií. Ďalšími prednosťami sú podsvietené tlačidlá a veľmi tiché spínače Cherry MX Red.

ČervenýmiLED diódami podsvietené klávesy zaistí vynikajúcu viditeľnosť pri hraní alebo písaní v noci. Vlastnú vnútornú pamäť umožňuje uložiťindividuálne nastavenie podsvietenia každé tlačidlo zvlášť. Písmená WASD a čísla 1 - 6 môžete vymeniť za ich červenú texturovanou variantu, ktorá je súčasťou balenia. Vďaka tomu nielen uvidíte, ale aj hmatom rozpoznáte, že máte ruku na správnom mieste.

Obľúbené mechanické spínače Cherry MX Red sa vyznačujúlineárnym mäkkým stlačením. Pretože nie je potreba klávesu po stlačení vracať až do hornej polohy, súideálne pre rýchle dvojité a viacnásobné stlačenie. Získavate tak solídny výhodu proti súperom, niekedy totiž rozhoduje zlomok sekundy. Tlačidlá možno jednoducho vybrať zo spínača a celú klávesnicu počas chvíle vyčistiť.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Drôtová

Rozhranie klávesnice

Rozhranie klávesnice USB-A

Určenie klávesnice

Typ Mechanická

Usporiadanie

Lokalizácia Česká
Typ klávesov Klasické (vysokoprofilové)
Enter Jednoriadkový
Backspace Široký
Ľavý shift Úzky
Kurzorové šípky Široké

Výbava klávesnice

Výbava klávesnice Podsvietené klávesy, USB Hub, Multimediálne klávesy

Farba

Farba Čierna
Kód:  CO001c5a
Produktové číslo:  CH-9000011-CZ

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02