Obnoviť stránku

Corsair Scimitar MOBA / MMO Gaming

3,2 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair Scimitar MOBA / MMO Gaming

Revolučná herná myš Corsair Scimitar MOBA / MMO Gaming je jedinečným produktom, ktorý vám prinesie maximálny zážitok pri hraní vašich najobľúbenejších hier. Na prvý pohled zaujme unikátnym patentovaným ovládačom s 12 tlačidlami na bočnej strane. K tomu nechýba ani ďalších päť programovateľných tlačidiel na klasických pozíciách. Myš vyniká vysoko výkonným optickým senzorom so skvelou citlivosťou (12 000 DPI) a veľmi rýchlou časovou odozvou (1 ms). Bola vytvorená s dôrazom na najvyšší komfort ovládania bez ohledu na veľkosť ruky a priľnavosť, tak aby zodpovedala najnáročnejším požiadavkám užívateľov. V neposlednom rade n a nechýba ani vnútorná pamäť či jedinečný spôsob podsvietenia, aby ste mohli myš pohodlne ovládať aj na tmavých miestach.

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátny patentovaný ovládač s 12 tlačidlami
  • 17 programovateľných tlačidiel
  • Výkonný optický senzor
  • Super rýchla odozva (1 ms)
  • Výborná citlivosť 12 000 DPI
  • Jedinečné RGB podsvietenie
  • CUE softvér
  • Vnútorná pamäť

Jedinečný Key Slider

Myš disponuje unikátnym patentom, ktorý výrazne zvyšuje komfort vášho herného zážitku. Ide práve o jedinečný pohyblivý ovládač s 12 tlačidlami, ktorý je dokonale ergonomicky navrhnutý profesionálnymi hráčmi s dôrazom na presné ovládanie a ultra konzistentné hmatovou spätnou väzbou. Tlačidlá si môžete voľne prispôsobiť podľa vašich potrieb, pretože sú programovateľné a navyše až o 8 mm posuvné, tak aby ste vždy pohodlne dosiahli na konkrétne tlačidlo. K tomu nechýba bezpečnostný zámok pre zachytenie ich ideálnej pozície.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 7,7 cm
Výška 4,88 cm
Hĺbka 11,94 cm
Hmotnosť 147 g

Pripojenie

Pripojenie Drôtová
Rozhraní USB

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 12 000 DPI
Technológia Optická
Doba odozvy 0,98 ms

Tlačidlá myši

Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie RGB

Farba

Farba Čierna
Kód:  CO101s
Produktové číslo:  CH-9000091-EU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04