Obnoviť stránku

Corsair Raptor HS30

3,9 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair Raptor HS30

Profesionálne herné Slúchadlá s mikrofónom Corsair Raptor HS30 zaisťujú dokonale prekreslený zvuk. O reprodukciu sa starajú vysoko kvalitné 40 mm meniče s neodymovými magnety a silným basovým základom. Na ich ľavej mušli sa nachádza sklápacie smerový mikrofón , Ktorý sa stará o precízne snímanie zvuku a efektívne eliminuje okolitý šum . Ľahko ho nastavíte do optimálnej polohy pre snímanie a rovnako tak ho bez problémov vyklopíte vertikálne k mušli, keď ho nebudete potrebovať. Pre väčší komfort slúchadlá ponúkajú polstrovaný hlavový most , Ktorý je tiež veľkostne nastaviteľný.
Komunikáciu headsetu s počítačom obstaráva kvalitne opletený kábel s 3,5 Jack konektory zaisťujúcim optimálnu kvalitu prenosu. Na kábli nájdete tiež ovládaciu jednotku pre nastavenie hlasitosti a stlmenie zvuku.
Parametre a špecifikácie:
Slúchadlá:
Veľkosť meničov: 40 mm
Frekvenčný rozsah: 20 Hz - 20 KHz
Impedancia: 32 ohm
Mikrofón:
Snímanie: smerové
Impedancia: 2 200 ohm
Frekvencia: 100 Hz - 10 kHz
Citlivosť: -42 dB +/- 2 dB
Pripojenie:
Dĺžka kábla: 2,7 m
Konektor: dual 3,5 mm Jacks

Kód:  UY014c
Produktové číslo:  CA-9011121-EU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19