Obnoviť stránku

Corsair Performance Pre 128GB

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair Performance Pre 128GB

Extrémne výkonný a vysoko spoľahlivý SSD disk založený na asynchrónnych bunkách MLC s kapacitou 128 GB.Disk CORSAIR Performance Pro sa vyznačuje špičkovou odozvou pri práci s malými a komprimovanými súbormi, čo iste oceníte v špičkových počítačových zostavách pre multimediálnu zábavu alebo v pracovných staniciach a serveroch, kde býva štandardné grilovacie disk tou najväčšou brzdou výkonu zostavy.Zaručí vysokú rýchlosť dosahujúci až 550 MB pri čítaní a nemenej pekných 340 MB/s pri zápise dát.Pre vysokorýchlostné pripojenie disku a vynikajúcu odozvu je určený SATA III.
Medzi najväčšie výhody tejto technológie oproti klasickým magnetickým pevným diskom patrí takmer nulová prístupová doba k dátam.Neobsahuje tiež žiadne pohyblivé súčasti, čím je veľmi odolný proti nárazu, pri svojej činnosti je absolútne nehlučný a navyše so strednou dobou chyby až 1,5 milhodín.Jeho ideálne využitie bude pre inštaláciu operačného systému a ďalších používaných aplikácií typu grafické editory, filmové úpravy a mnohé ďalšie náročné činnosti, kde bude jeho výkon bezozbytku využitý.
Parametre a špecifikácie:
Kapacita: 128 GB
Formát:
2,5 "
Rýchlosť:
Čítanie:až 550 MB/s
Zápis:až 340 MB/s
Náhodný zápis (4 KB):60 000 IOPS
Odolnosť proti nárazu:
1500 G
Stredná doba chyby:
1,5 milhodín
Ostatné:
Podpora SMART
Podpora TRIM
Rozhranie:
SATA III
Rozmery:
99,88 x 69,93 x 9,3 mm
Hmotnosť:
80 g
Kód:  DO102o3
Produktové číslo:  CSSD-P128GBP-BK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14