Obnoviť stránku

Corsair Padlock 2 32GB

4,5 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair Padlock 2 32GB

Corsair Padlock 2 je flash disk určený pre všetkých, ktorí majú radi svoje dáta v bezpečí. Celá jeho elektronika je bezpečne uložená v celogumovom tele, ktoré sa o bezpečie vašich súborov postará napríklad pri páde zariadenia. Spoľahlivé hardvérové šifrovanie so šírkou 256 bitov zabráni cudzím osobám v prehľadávaní obsahu flashky. Corsair Padlock obsahuje numerické klávesy, pomocou ktorých si navolíte PIN s dĺžkou 4-10 číslic na uzamykanie a odomykanie prístupu k uloženému obsahu. Ochrana proti prelomeniu hesla na 2 minúty úplne zablokuje zariadenia, ak je PIN zle zadaný 5x za sebou.
Na ukladanie dát máte k dispozícii pamäť s kapacitou 32 GB. Komunikácia medzi diskom a počítačom je zaistená pomocou rozhrania USB 2.0, ale vďaka spätnej kompatibilite si bude rozumieť aj s USB 1.1. S podporou celého radu operačných systémov nebude mať problém, aj keď nosíte dáta v rôznych prostrediach a je jedno, či ide o Windows, Linux alebo Mac OS X.

Parametre a špecifikácia

Kapacita

Pripojenie

Rozhraní USB 2.0

Spracovanie a funkcie

Vyhotovenie Odolný
Výbava Pútko na kľúče

Farba

Farba Čierna
Kód:  DO091c
Produktové číslo:  CMFPLA32GB

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19