Obnoviť stránku

Corsair Gaming MM600

5 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Corsair Gaming MM600

Exkluzívna podložka pod myš Corsair kombinuje moderné technológie a precízne spracovanie pre čo najdokonalejší herný pôžitok a perfektný sklz myši. Obojstranná možnosť využitia ponúkne voľbu pre každý štýl hrania. Z jednej strany je k dispozícii hladký povrch pre vysokorýchlostný sklz. Druhá strana naopak poskytne vynikajúcu kontrolu nad presnosťou pri každom pohybe.
Podložka je vyrobená z 3 mm tenkého leteckého hliníka, ktorý je potiahnutý polymérovým zvrškom. Mikroskopické rozdiely vo vrstvách sú špeciálne navrhnuté pre senzory, ktoré v sebe ukrývajú myši Corsair. Vôbec sa nemusíte báť pohybu podložky po stole vo vypätej hernej situácii. V každom rohu sa nachádzajú vytvarované pogumované rohy, ktoré podložku držia ako pribitú k stolu.
Parametre a špecifikácia:

Materiál:
Horné a spodné vrstvy: polymér
Materiál vnútri: 3 mm letecký hliník

Rozmery:
352 x 272 x 5 mm

Kód:  CO102f1
Produktové číslo:  CH-9000104-WW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01