Obnoviť stránku

Corsair VOID Surround Hybrid Stereo Gaming Headset

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair VOID Surround Hybrid Stereo Gaming Headset

Spoznajte na vlastné uši legendárny zvuk, bezkonkurenčný komfort a maximálnu kompatibilitu. Corsair Void gaming slúchadlá sú vybavené univerzálnym konektorom s ktorým sa pripojíte na Playstation 4, Xbox One a mobilné zariadenia. Súčasťou balenia je aj USB adaptér Dolby s ktorým zažijete naozajstný zážitok pri hraní hier na vašom PC. Použitie kvalitných materiálov na výrobu mušlí z pamäťovej peny a mikrovlákien zaistí nekonečné hodiny hrania a úplného pohodlia. Ohromí vás dynamický rozsah, hlboké basy a oslňujúce výšky pri akejkoľvek hre.

Kľúčové vlastnosti

  • Univerzálna kompatibilita
  • Kvalitné materiály
  • Adaptér Dolby 7.1 pre PC
  • Maximálny komfort pre dlhé hranie
  • Spoľahlivá komunikácia pomocou mikrofónu

Nechajte sa uniesť ohromujúcim zvukom

S pripojením k mobilným zariadeniam a konzolám sú slúchadlá v stereo móde, vytvárajúci priestorový dojem. Po pripojení k PC pomocou Dolby 7.1 adaptéra vás čaká prvotriedny zážitok, ktorý vás úplne vtiahne do hry a slúchadlá už z hlavy nebudete chcieť zložiť. Komunikácia s vašimi spoluhráčmi nebola nikdy lepšia. Mikrofón potláča šum a zvýrazňuje hlas, takže vás každý perfektne počuje. Výhodou je dostatočne dlhý kábel od slúchadiel.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Červená
Kód:  UY015k1
Produktové číslo:  CA-9011144-EU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11