Obnoviť stránku

Corsair Force LS Series 60GB 7mm

4,7 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Corsair Force LS Series 60GB 7mm

Force LS od firmy Corsair je vynikajúce SSD disk, Vyznačujúci sa solídnym výkonom a priaznivou cenou. Vďaka hrúbke len 7 mm je vhodný pre použitie vPC aj notebookoch podporujúcich formát 2,5 ". Hoci je disk postavený na rozhranie SATA 3, Pre maximálnu kompatibilitu je samozrejme spätne kompatibilné so SATA 1 a 2.
Klasické mechanické pevné disky produkujú tisíce otáčok za minútu. Technológia SSD nemá žiadne pohyblivé súčiastky, Takže zaručuje absolútnu redukciu hluku, vibrácií a vzniknutého tepla. Nízka spotreba energie navyše pomáha znížiť teplotu celého PC. Pritom je ale rýchlosť čítania i zápisu mnohokrát vyššia, Ako u bežne používaných HDD.
Corsair Force LS disponuje záchranným systémom, Ktorý dokáže automaticky detekovať a opravovať chyby vzniknuté pri prenose dát a chrániť vaše súbory pred poškodením. Funkcie SMART vás informuje o momentálnom stave disku a sub-systémy TRIM a Internal Garbage Collection zaisťujú jeho špičkové fungovanie.
Parametre a špecifikácie:
Formát:
2,5 "(7 mm)
Kapacita:
60 GB
Rýchlosť:
Čítanie: až 560 MB/s
Zápis: až 535 MB/s
Kompatibilné OS:
Akýkoľvek podporujúce rozhranie SATA
Rozhranie:
SATA III
Rozmery:
100 mm x 70 mm x 7 mm
Hmotnosť:
50 g
Kód:  DO102p1o
Produktové číslo:  CSSD-F60GBLS

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08