Obnoviť stránku

Corsair 8GB KIT DDR3 1866MHz CL9 Vengeance Pre

5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Corsair 8GB KIT DDR3 1866MHz CL9 Vengeance Pre

Corsair Vengeance Pro sú stvorené pre taktovania platformy Intel Core 3. a 4. generácie, Teda Ivy Bridge a Haswell. Vďaka tomu sa osvedčí v najvýkonnejších herných počítačoch a špičkových multimediálnych zariadeniach. Rad sa chváli agresívnym dizajnom, extrémnym výkonom a nadštandardnou zárukou. Aj cez svoju vysokú úžitkovú hodnotu sú však cenovo dostupné. Sú k dostaniu v niekoľkých farbách, A tak si vyberiete do svojho štýlového PC padnúce prevedenie.
Vďaka podpore profilu XMP 1.3 je pamäť jednoducho taktovatelná na kompatibilných základných doskách Intel. Moderne designovaný chladič z hliníka s vysokým rebrovaním poskytuje efektívne chladenie a zlepšuje potenciál pretaktovania. Bráni modul proti vysokým teplotám, a udržuje tak pamäť stabilne v plnej rýchlosti aj pri výpočtovo náročnejších úkonoch.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
DDR3
Kapacita:
8 GB (2x 4 GB)
Frekvencia:
1866 MHz
Časovanie:
CL9-10-9-27
Certifikácia:
PC3-15000
Napätie:
1,5 V
Chladič:
Anodizovaný hliník
Profil:
Intel XMP 1.3
Rozhranie:
240 pinov DIMM

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre počítač

Kapacita

Kit vhodný pre Dual-channel

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 1 866 MHz

Rozhranie

Napätie 1,5 V
Ďalšie vlastnosti Pasívny chladič, XMP
Kód:  DO700b3
Produktové číslo:  CMY8GX3M2A1866C9

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08