Obnoviť stránku

Corsair 16 GB KIT DDR3 1600 MHz CL9 Vengeance LP sivá

4,9 20 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
78,90 €

Corsair 16 GB KIT DDR3 1600 MHz CL9 Vengeance LP sivá

Corsair Vengeance LP sú stvorené na taktovanie platformy Intel Core 3. a 4. generácie, teda Ivy Bridge a Haswell. Nízkoprofilové vyhotovenie sa nachádza v kompaktných hracích počítačoch a multimediálnych zariadeniach. Tento rad sa chváli agresivnym dizajnom, extrémnym výkonom a nadštandardnou zárukou. Aj napriek svojej vysokej úžitkovej hodnote sú však cenovo dostupné. Dostupné sú v niekoľkých farbách, a tak si vyberiete do svojho štýlového PC vhodné vyhotovenie.

Vďaka podpore profilu XMP 1.3 je pamäť jednoducho taktovateľná na kompatibilných základných doskách Intel. Moderne dizajnovaný chladič z hliníka s veľmi nízkym rebrovaním poskytuje efektívne chladenie a zlepšuje potenciál pretaktovania. Chráni modul proti vysokým teplotám a udržuje tak pamäť stabilnú v plnej rýchlosti aj pri výpočetne náročnejších výkonoch.

Parametre a špecifikácia

Určenie a typ

Určenie Pre počítač
Vyhotovenie DIMM

Kapacita

Kit vhodný pre Dual-channel

Frekvencia a časovanie

Frekvencia pamäte 1 600 MHz

Rozhranie

Napätie 1,5 V
Ďalšie vlastnosti Low Profile, Pasívny chladič, XMP
Kód:  DO702e8
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  CML16GX3M2A1600C9
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18