Obnoviť stránku

CONCEPT ZV1200 Perfect Air biely

4,1 31 hodnotení
Cenová bomba
44,90 € Ušetríte 10,10 €

CONCEPT ZV1200 Perfect Air biely

Vytvorte si príjemne svieže prostredie so zvlhčovačom Concept ZV1200 Perfect Air, ktorý v sebe snúbi dva prístroje v jednom – zvlhčovač vzduchu a aróma difúzor. Zvlhčovač vzduchu je ideálny do miestnosti vo veľkosti 30 m2. Na výber máte 3 režimy s maximálnym výkonom 260 ml/h. Zvlhčovač vzduchu Concept je vybavený objemnou 4-litrovou nádobou na vodu, do ktorej môžete nakvapkať váš obľúbený éterický olej, ktorý vám pomôže navodiť príjemnú atmosféru a povzbudiť vaše telo. Suchý vzduch tak bude vďaka tomuto skvelému zvlhčovaču minulosťou.

Atraktívny dizajn

Do miestnosti až 30 m2

Aromaterapia


Kľúčové vlastnosti zvlhčovača vzduchu Concept ZV1200 Perfect Air

  • Kombinácia zvlhčovača a aróma difúzora
  • Atraktívne biele vyhotovenie
  • Ideálny do miestností vo veľkosti až 30 m2
  • 3 režimy s maximálnym výkonom 260 ml/h
  • 4-litrová nádoba na vodu
  • Vlhké prostredie napomôže lepšiemu dýchaniu
  • Pridajte si váš obľúbený vonný olejček, ktorý pomôže navodiť lepšiu atmosféru
  • Zvlhčovač vzduchu ZV1200 Perfect Air disponuje časovačom
  • Prístroj sa automaticky vypne, pokiaľ nebude v nádobe žiadna tekutina
  • Produkcia pary na jedno naplnenie až 26 hodín

Svieže a príjemne voňavé prostredie

Zvlhčovač vzduchu Concept ZV1200 Perfect Air je kombináciou arómy difúzora a zvlhčovača, ktorý vám prevonia celý váš byt. Zaiste si vás získa svojím moderným bielym vyhotovením, ktoré doplní akýkoľvek interiér. Zvlhčovač je ideálny do miestností vo veľkosti až 30 m2. Na výber máte 3 režimy s maximálnym výkonom 260 ml/h. Súčasťou zvlhčovača je aj objemná 4-litrová nádoba na vodu, ktorá dokáže vytvárať paru počas až 26 hodín. Akonáhle dôjde v prístroji Concept ZV1200 Perfect Air voda, sám sa automaticky vypne.

Zvlhčovač Concept ZV1200 Perfect Air funguje na princípe ultrazvuku

Zvlhčovač Concept ZV1200 Perfect Air funguje na princípe ultrazvuku, ktorý dokáže premeniť vodu v nádržke na jemnú paru, ktorá je následne pomocou ventilačného systému rovnomerne vypúšťaná do miestnosti. Ultrazvukové zvlhčovače dosahujú vysoký zvlhčovací výkon. Zároveň sú energeticky úsporné.

Pridajte do nádoby váš obľúbený vonný olejček

Zvlhčovač vzduchu Concept ZV1200 Perfect Air vám ponúka možnosť pridať do nádobky váš obľúbený vonný olejček, vďaka ktorému si môžete užívať príjemné chvíľky odpočinku a relax pri vašej obľúbenej knižke či seriáli. Éterické oleje majú upokojujúci a posilňujúci účinok. Napríklad levanduľa je skvelá na upokojenie organizmu a podporuje hojenie. Vôňa eukalyptu vám pomôže od nepríjemnej bolesti hlavy, uvoľní dýchacie cesty a celkovo podporí váš imunitný systém. Svieža citrusová vôňa zase zlepšuje náladu a osviežuje prostredie. Je teda úplne na vás, akému olejčeku dáte prednosť a pridáte ho do zvlhčovača Concept ZV1200 Perfect Air.

Zvlhčovač vzduchu Concept ZV1200 Perfect Air bojuje proti suchému vzduchu

Pokiaľ vás trápi počas roka alergia alebo máte problémy s častým prechladnutím, je zvlhčovač vzduchu Concept ZV1200 Perfect Air pre vás ako stvorený. Suchý nepríjemný vzduch totiž dokáže účinne zvlhčiť, vďaka čomu sa vám bude lepšie dýchať. Optimálna hodnota vlhkosti by sa totiž mala pohybovať v rozmedzí 40 – 60 %. Zvlhčený vzduch má pozitívny vplyv na zdravie domácich miláčikov a prospieva izbovým rastlinám.

Rodina Perfect Air

Zvlhčovače, odvlhčovače, čističky a mnoho ďalších produktov z radu Perfect Air sa postarajú o vašu myseľ, zdravé prostredie a svieži vzduch. Ak sa chcete dozvedieť ďalšie užitočné informácie o tom, čo všetko spôsobuje zlý vzduch v domácnosti, stačí kliknúť sem.

Doplňujúce informácie:

  • Napätie: 220 – 240 V
  • Príkon: 30 W
  • Hlučnosť: ≤35 dB
  • Veľkosť produktu: 19,6 × 19,6 × 27,8 cm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odporúčaná veľkosť miestnosti 30 m2
Mobilná aplikácia Nie
Príkon 30 W
Zvlhčovací výkon 260 ml/hod
Objem nádržky 4 l
Hlučnosť 35 dB

Typ zvlhčovača

Typ zvlhčovača Ultrazvukový

Funkcie

Funkcie Aromaterapia (vhodná pre aromatické olejčeky)

Farba

Farba Biela

Rozmery

Hĺbka 19,6 cm
Šírka 19,6 cm
Výška 27,8 cm

Vlastnosti

Hlučnosť 35 dB
Objem nádoby 4 000 ml
Funkcie Aromaterapia, Ultrazvuk
Farba Biela, Drevo
Doba chodu 26 h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 30 m2
Kód:  CONZV007
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ZV1200
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01