Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CONCEPT ZK4000 PERFECT SMILE

4,8 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
24,90 €

CONCEPT ZK4000 PERFECT SMILE

Túžite po krásne žiarivom a zdravo vyzerajúcom chrupe? Elektrická zubná kefka Concept ZK4000 PERFECT SMILE vám zabezpečí šetrnú, ale zároveň účinnú starostlivosť o vaše zuby a ďasná. Kefka dokáže vibrovať rýchlosťou 38 000 kmitov za minútu, vďaka čomu dôkladne ošetrí vaše ďasná a šetrne odstráni zubný plak. Na výber máte tri režimy čistenia, ktoré si zvolíte podľa svojich potrieb. Sonické čistenie je výborné na každodenné použitie. Aby ste mali čistenie pod kontrolou, je kefka vybavená dvojminútovým intervalom, ktorý je rozdelený na štyri časové intervaly po 30 sekúnd. Vďaka tomu viete, koľko času máte danej časti venovať. V balení nájdete aj dve kefkové hlavice – Daily Clean a Sensitive.

Maximálna účinnosť

Tri režimy čistenia

Dve kefkové hlavice


Kľúčové vlastnosti elektrickej zubnej kefky Concept ZK4000 PERFECT SMILE

  • Maximálna starostlivosť o váš chrup
  • Jemne a účinne sa stará o vaše zuby a ďasná
  • Sonické čistenie je výborné na každodenné použitie
  • Prispôsobená pre dospelý chrup
  • Princíp jemných ultrazvukových vibrácií
  • Dokáže vibrovať rýchlosťou 38 000 kmitov za minútu
  • Štetiny sa dostanú do medzizubných priestorov
  • Tri režimy čistenia zubov – CLEAN, SENSITIVE a WHITE
  • Kefka Concept ZK4000 za vás postráži dvojminútový interval čistenia
  • Časovač je rozdelený na štyri časové intervaly po 30 sekúnd
  • V balení nájdete dve vymeniteľné kefkové hlavice
  • Moderné vyhotovenie v bielej farbe
  • Ergonomicky tvar na pohodlnú manipuláciu
  • Stupeň ochrany IPX7
  • Nabíjanie pomocou indukčnej nabíjačky

Maximálna starostlivosť o váš chrup

Sonická elektrická zubná kefka Concept ZK4000 PERFECT SMILE je skvelý pomocník pre krásne vyzerajúci a zdravý chrup. Jemne, ale zároveň účinne sa stará o vaše zuby a ďasná. Kefka ZK4000 je prispôsobená pre dospelý chrup. Sonické čistenie je výborné na každodenné použitie a vhodné i pre osoby so strojčekom, korunkami, fazetami a zubnými náhradami. Ak máte citlivejšie zuby, či ďasná, sonická kefka je pre vás tou najlepšou voľbou. Pravidelným používaním sonickej kefky Concept ZK4000 predchádzate tvorbe paradentózy, začervenaniu a krvácaniu z ďasien.

Perfektné výsledky so sonickou kefkou ZK4000 PERFECT SMILE

Šetrné, ale zároveň účinné odstránenie zubného plaku je zabezpečené vďaka princípu jemných ultrazvukových vibrácií. Hlavica kefky Concept ZK4000 PERFECT SMILE dokáže vibrovať rýchlosťou 38 000 kmitov za minútu, vďaka čomu ohľaduplne ošetrí aj ďasná. Štetiny sa dostanú do medzizubných priestorov a poradia si so škvrnami na sklovine. Výsledkom sú perfektné výsledky čistenia vášho chrupu.

Tri režimy čistenia zubov

Veľkou výhodou elektrickej zubnej kefky Concept ZK4000 PERFECT SMILE je možnosť nastavenia až troch režimov čistenia. Režim CLEAN je ideálny na každodenné čistenie a efektívne odstránenie zubného plaku. Ak máte citlivé zuby a ďasná, odporúčame použiť režim SENSITIVE, ktorý sa šetrne a účinne postará o váš chrup. Režim WHITE je ideálny na odstránenie povrchových škvŕn zo zubnej skloviny, vďaka čomu dosiahnete krásne žiarivý biely úsmev. Sonická kefka disponuje aj pamäťovou funkciou, ktorá uloží naposledy používaný režim.

Kefka Concept ZK4000 za vás postráži dvojminútový interval čistenia

Pravidelné čistenie zubov je základom pre krásne zdravý a žiarivý úsmev. Je rovnako dôležité ako čas strávený čistením. Zubná kefka Concept ZK4000 PERFECT SMILE vám dĺžku čistenia sama postráži. Vďaka tomu budete mať úplný prehľad o tom, ako dlho čistenie prebieha. Kefka je nastavená na dve minúty, ktoré odporúčajú zubní lekári ako dostatočný čas na čistenie vašich zubov. Časovač je rozdelený na štyri časové intervaly po 30 sekúnd, ktoré vás upozornia na dĺžku čistenia v jednotlivých častiach úst. Sami sa tak môžete podľa intervalu presúvať v ústnej dutine tak, aby ste sa dostali do všetkých častí.

Pohodlné nasadenie a vybratie náhradnej hlavice

V balení elektrickej kefky Concept ZK4000 PERFECT SMILE nájdete aj dve vymeniteľné kefkové hlavice, ktoré môžete veľmi jednoducho vybrať a opäť nasadiť jemným zacvaknutím. Hlavica Daily Clean je vhodná na každodennú starostlivosť a hlavica Sensitive je ideálna na citlivé zuby a ďasná. Aby ste vždy dosiahli perfektné výsledky, odporúčame vymeniť hlavicu každé tri mesiace.

Moderne prepracované vyhotovenie

Sonická kefka Concept ZK4000 PERFECT SMILE vás zaujme nielen svojimi funkciami, ale aj prepracovaným moderným vyhotovením v bielej farbe. Vďaka ergonomickému tvaru zapadne príjemne do ruky, takže čistenie zubov je o to viac pohodlnejšie. Vďaka stupňu ochrany IPX7 ju môžete opláchnuť pod tečúcou vodou bez toho, aby sa kefka zničila. Kvalitná Li-Ion batéria vám zaručí, že kefka dlho vydrží. Prístroj nabijete pomocou indukčnej nabíjačky.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Sonická
Určenie Pre dospelých
Počet pohybov/min 38 000 pohybov za minútu
Počet režimov 3

Funkcie

Funkcie Časovač, Indikátor batérie

Obsah balenia

Počet hlavíc v balení 1 ks
Počet nabíjacích rukovätí 1 ks

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  CONZK587
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ZK4000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09