Obnoviť stránku

Concept ZH0040 Digitálny zavárací hrniec

4,6 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
99,90 €

Concept ZH0040 Digitálny zavárací hrniec

Zostalo vám po úrode nejakej prebytočné ovocie či zelenina a neviete, čo s tým? Kúpte si zavárací hrniec Concept ZH0040, ktorý je všestranný pomocník pri zaváraní a sterilizovaní vašich obľúbených potravín. Hrniec Concept vám ponúkne dostatočne veľký 27-litrový priestor až na 11 kusov pohárov s objemom 720 ml alebo 34 kusov pohárov s objemom 370 ml. Plne automatická prevádzka vám uľahčí celý proces. Jednoduchostačí nastaviť požadovanú teplotu a čas, ktoré môžete kontrolovať na prehľadnom LCD displeji. Hrniec môžete využiť tiež aj na výrobu štiav či varenie omáčok a polievok. Vďaka užitočnej funkcii KEEP WARM si môžete pripraviť vaše obľúbené teplé nápoje, ktoré sa zároveň udržia na vami požadovanej teplote.

Široké využitie

Objem 27 l

LCD displej


Kľúčové vlastnosti zaváracieho hrnca Concept ZH0040

  • Všestranný pomocník pri zaváraní a sterilizácii potravín
  • Skvelý na výrobu štiav či varenie omáčok a polievok
  • CONCEPT ZH0040 ponúka objemný 27-litrový priestor
  • Pojme až 11 kusov pohárov s objemom 720 ml alebo 34 kusov pohárov s objemom 370 ml
  • Súčasťou zaváracieho hrnca je plastová mriežka
  • Plne automatická prevádzka
  • Teplotu a čas nastavíte pomocou ovládacích gombíkov
  • Prehľadný LCD displej
  • Teplotu je možné plynule regulovať v rozmedzí od 30 do 100 °C
  • Praktický časový spínač s možnosťou nastavenia od 1 do 120 minút
  • Zvuková signalizácia
  • Horúce nápoje vďaka funkcii KEEP WARM
  • Výpustný ventil pre pohodlné čapovanie nápoja do pohára
  • Tepelne izolované držadlá a poistka proti prehriatiu

Všestranný pomocník pri zaváraní a sterilizácii potravín

Zavárací hrniec Concept ZH0040 je skvelý pomocník pri spracovaní vašej úrody zo záhradky. Skvele si poradí so zaváraním a sterilizáciou ovocia, zeleniny, húb i mäsa. Hrniec môžete využiť aj na marmelády a džemy. Fantázii pri zaváraní sa naozaj medze nekladú. A to nie je všetko! Hrniec Concept je tiež skvelý na výrobu štiav či varenie a udržiavanie vašich obľúbených teplých nápojov, ako je napríklad varenévíno v zimnom období. Potrebujete ohriať omáčku, polievku či sterilizovať domáci mušt? Pre hrniec Concept ZH0040 to nie je žiadny problém. Bez problémov ho využijete aj na rozohriatie medu.

Objemný 27-litrový hrniec Concept ZH0040

Zavárací hrniec Concept ZH0040 vám ponúkne dostatočný priestor na výrobu vašich chutných pokrmov a štiav. Vnútorný objem 27 litrov hravo pojme až 11 kusov pohárov s objemom 720 ml alebo 34 kusov pohárov s objemom 370 ml. Súčasťou zaváracieho hrnca je tiež plastová mriežka, ktorú pred zaváraním vložíte na dno nádoby.

Jednoduché ovládanie zaváracieho hrnca Concept ZH0040

Ovládanie zaváracieho hrnca Concept ZH0040 je úplne jednoduché, pretože pracuje úplne sám. Pomocou ovládacích prvkov si nastavíte požadovanú teplotu a čas. Teplotu je možné plynule regulovať v rozmedzí od 30 do 100 °C. Mimo iného môžete tiež využiť praktický časový spínač, ktorý možno nastaviť od 1 do 120 minút, prípadne môžete navoliť nepretržitú prevádzku. Všetky nastavené údaje uvidíte naprehľadnom LCD displeji. Potom, čo sa dokončí program, upozorní vás zvuková signalizácia.

Horúce nápoje vďaka funkcii KEEP WARM

Dali by ste si radi teplý čaj, grog či všetkými obľúbený punč? S praktickou funkciou KEEP WARM si ich môžete spraviť pekne v pohodlí domova. Táto užitočná funkcia vám pomôže s prípravou týchto chutných nápojov a zároveň ich udrží v požadovanej teplote vnútri hrnca Concept ZH0040. Využiť môžete tiež výpustný ventil, vďaka ktorému pohodlne načapujete nápoj do pohára.

Bezpečnosť na prvom mieste

O vašu bezpečnosť počas používania zaváracieho hrnca Concept ZH0040 sa postarajú tepelne izolované držadlá a poistka proti prehriatiu, ktorá prístroj vypne v prípade, že dôjde k nebezpečnému zahriatiu.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Zavárací hrniec

Objem

Objem 27 l

Funkcie

Funkcie Displej, Automatické programy

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Príkon 2 000 W
Materiál hrnca Nehrdzavejúca oceľ
Kód:  CONZH468
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ZH0040
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07