Obnoviť stránku

Concept VZ-1310 ružová

4,2 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept VZ-1310 ružová

Po krásnych a upravených vlasoch túži každá žena. Česká značka Concept ponúka spoľahlivú žehličku na vlasy, ktorá nielenže je navrhnutá vo sviežom trendy dizajne, ale predovšetkým s ňou docielite dokonalý výsledok. Ak hľadáte kvalitnú žehličku za prijateľnú cenu, je pre vás Concept VZ-1310 skvelou voľbou.

Kvalitná žehliaca plocha

Concept VZ-1310 nepoškodzuje vaše vlasy ako bežné žehličky, pretože disponuje kvalitnými keramickými doštičkami. U bežných žehličiek dochádza k prilepovaniu vlasov k povrchu, čím dochádza ich k poškodeniu. To sa vám s Concept VZ-131 nikdy nestane. Ďalšou výhodou je perfektná teplotná stálosť 200 °C. Teplo je navyše vedené rovnomerne po celej ploche žehliacich plôch, čo má tiež vplyv na menšiu mieru poškodenia vlasov.

Komfort

Nahriatie presne požadovanej teploty docielite do 2 minút. To iste oceníte vo chvíľach, keď sa zrovna ponáhľate a nemáte veľa času. Výborne sa vám so žehličkou bude pracovať vďaka otočnému prívodnému káblu o 360°, ktorý je 2 metre dlhý. Praktický ergonomický tvar perfektne padne do vašej ruky.

  • Dosky s keramickým povrchom pre intenzívny lesk vlasov
  • Stála prevádzková teplota 200 °C
  • Kontrolka prevádzky
  • Praktický spínač on/off
  • 360° otočný kábel dlhý 200 cm

Parametre a špecifikácie:

Farba:
bíla + ružová

Materiál dosiek:
keramický povrch

Napätie:
100-240 V

Príkon:
30 W

Teplota:
200 °C

Závesné očko:
áno

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Flexibilný kábel
Max. teplota 200 °C
Príkon 30 W
Doba nahriatia 117,65 s

Ostatné

Farba Biela
Kód:  CONZV001
Produktové číslo:  VZ-1310fi
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12