Obnoviť stránku

CONCEPT VTE7015

5 6 hodnotení
228,90 €

CONCEPT VTE7015

Doprajte si odpočinok sami pre seba! Pohodlne sa usaďte a vychutnajte si svoje obľúbené víno s ideálnou teplotou. Vínotéka Concept VTE7015 poskytne vínu tú najlepšiu možnú starostlivosť. Vnútorný priestor vínotéky pojme až 15 fliaš, ktoré sú umiestnené na 5 policiach z bukového dreva. Vínotéka Concept disponuje modernou termoelektrickou technológiou chladenia, ktorá je veľmi účinná a úsporná. Zaiste vás poteší extrémne tichá činnosť a kvalitné LEDkové osvetlenie vnútorného priestoru, ktoré vám poskytne úplný prehľad o aktuálnom stave vo vínotéke. Pomocou dotykového displeja si môžete vo vínotéke Concept VTE7015 regulovať teplotu, prepínať jednotky stupňov Celzia alebo Fahrenheita či ovládať vnútorné svetlo.

Ultra tichá

15 fliaš

Termoelektrické chladenie


Kľúčové vlastnosti vínotéky Concept VTE7015

  • Vnútorný priestor vínotéky pojme až 15 fliaš
  •   Kvalitné LEDkové osvetlenie sa postará o perfektný prehľad vo vínotéke
  •   Nastavenie teploty v rozmedzí od 12 do 18 °C
  •   Vkusné a moderné vyhotovenie 
  •   Kompaktné rozmery vínotéky
  •   Účinná termoelektrická technológia chladenia
  •   Veľmi tichý chod
  •   5 políc z bukového dreva
  •   Pohodlné a intuitívne ovládanie pomocou dotykového displeja
  •   Povrch dverí – číre plexisklo
  •   Energetická trieda F


Najlepšia starostlivosť o vaše víno

Viete o tom, že zlé skladovanie vína môže výrazne ovplyvniť výslednú chuť? A práve preto pripravila firma Concept pre vás túto atraktívnu vínotéku VTE7015, ktorá sa postará o vaše fľaše tým najlepším možným spôsobom. Vínotéka si vás zaiste získa svojím moderným vyhotovením, ktoré je vkusné a hodí sa naozaj kamkoľvek. Atraktívny vzhľad dopĺňa 5 políc z bukového dreva. Veľkou výhodou vínotéky sú tiež kompaktné rozmery, vďaka ktorým ju môžete umiestniť kdekoľvek vo vašej domácnosti. Vínotéka Concept VTE7015 pojme až 15 fliaš vína či iného chutného nápoja. Vnútornú teplotu je možné regulovať pomocou prehľadného dotykového panela v rozmedzí 12 – 18 °C.

Účinná termoelektrická chladiaca technológia

Vínotéka Concept VTE7015 sa honosí modernou termoelektrickou technológiou chladenia, ktorá je veľmi účinná a mimoriadne spoľahlivá. Vďaka tejto inovatívnej technológii výrazne šetríte energiu a vašu peňaženku. Navyše je vínotéka Concept VTE7015 tiež veľmi tichá, takže vás nebude nijako rušiť.

Veľmi tichý chod vínotéky Concept VTE7015

Veľkou výhodou vínotéky Concept VTE7015 je absencia kompresora, vďaka ktorej vínotéka sľubuje extra tichý chod, ktorý nepresiahne 26 dB. Vínotéka sa tak skvele hodí aj do kuchyne spojenej s obývacou izbou. 

Vínotéka Concept VTE7015 s kvalitnými bukovými policami

Vínotéka Concept VTE7015 si vás získa vďaka svojim elegantným policiam, ktoré sú vyrobené z kvalitného bukového dreva. Toto drevo sa vyznačuje vysokou odolnosťou, stálofarebnosťou a zároveň vie skvele udržať optimálnu vlhkosť. Vďaka tomu dostane vaše víno tú najlepšiu možnú starostlivosť. 

Pohodlné a intuitívne ovládanie vínotéky Concept VTE7015

Vínotéka Concept VTE7015 sa veľmi jednoducho ovláda pomocou dotykového ovládania, ktoré nájdete na čelnej strane. Vnútornú teplotu možno pohodlne regulovať jednoduchým stlačením. Dokonca možno tiež prepínať jednotky stupňov Celzia alebo Fahrenheita či ovládať vnútorné svetlo. Prehľadný displej vám tak umožní jasný prehľad o nastavenej teplote vo vnútri vínotéky Concept VTE7015.

Vínotéka Concept VTE7015 disponuje kvalitným osvetlením LED 

Vínotéka Concept VTE7015 je vybavená kvalitným LEDkovým osvetlením, ktoré má príjemnú bielu farbu. Dokonale nasvieti vnútorný priestor tak, aby ste mali svoje nápoje pod úplnou kontrolou. Vďaka praktickému osvetleniu tak nebudete musieť otvárať dvere. LEDkové osvetlenie je navyše oveľa úspornejšie než bežné žiarovky.

Doplňujúce informácie vínotéky Concept VTE7015: 

Hlučnosť: 26 dB 
Vnútorné osvetlenie LED 
Typ chladenia: termoelektrické 
Spotreba 0,252 kWh/deň, 92 kWh/rok 
Výška: 636 mm 
Šírka: 360 mm 
Hĺbka: 550 mm 
Vnútorné rozmery (v × š × h): 505 × 260 × 350 mm 
Netto hmotnosť: 17,5 kg 
Napätie: 220 – 240 V ~ 50 Hz 
Príkon: 65 W 
Vínotéka je vrátane spojovacieho kábla


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Výška 63,6 cm
Šírka 36 cm
Hĺbka 55 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 17,5 kg

Energetické parametre vínoték 2021

Energetická trieda F
Ročná spotreba energie 92 kWh/annum
Počet fliaš 15
Emisie hluku šíreného vzduchom A

Typ

Spôsob chladenia Termočlánok
Typ modelu Samostatne stojací model

Vnútorné usporiadanie

Počet políc 4
Materiál políc Drevo

Funkcie

Vybavenie Displej
Klimatická trieda N
Kód:  CONVI007
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VTE7015
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06