Obnoviť stránku

CONCEPT VTE7014

5 1 hodnotení
238,90 €

CONCEPT VTE7014

Urobte si pohodlie po práci a vychutnajte si svoje obľúbené víno s ideálnou teplotou. Vinotéka Concept VTE7014 poskytne vínu tú najlepšiu možnú starostlivosť. Vnútorný priestor vinotéky pojme až 14 fliaš, ktoré sú umiestnené na bambusových policiach. Vinotéka Concept disponuje modernou termoelektrickou technológiou chladenia, ktorá je veľmi účinná a úsporná. Zaiste vás poteší extrémne tichá prevádzka a kvalitné LED osvetlenie vnútorného priestoru, ktoré vám poskytne úplný prehľad o aktuálnom stave vnútri vinotéky. Pomocou dotykového displeja si môžete u vinotéky Concept VTE7014 regulovať teplotu, prepínať medzi jednotkami stupňov Celzia a Fahrenheita, či ovládať vnútorné svetlo.

Ultra tichá prevádzka

Priestor na 14 fliaš

Termoelektrické chladenie


Kľúčové vlastnosti vinotéky Concept VTE7014

  • Vnútorný priestor vinotéky Concept pojme až 14 fliaš
  • Kvalitné LED osvetlenie sa postará o perfektný prehľad vnútri vinotéky
  • Nastavenie teploty v rozmedzí od 10 do 18 °C
  • Vkusné a moderné vyhotovenie
  • Kompaktné rozmery vinotéky Concept
  • Účinná termoelektrická technológia chladenia
  • Veľmi tichá prevádzka
  • Pokrievka z bambusového dreva
  • Pohodlné a intuitívne ovládanie pomocou dotykového displeja
  • Povrch dverí zhotovený z číreho plexiskla
  • Energetická trieda G

Najlepšia starostlivosť pre vaše víno

Viete o tom, že zlé skladovanie vína môže výrazne ovplyvniť výslednú chuť? A presne preto si pre vás firma Concept pripravila túto atraktívnu vinotéku VTE7014, ktorá sa postará o vaše fľaše tým najlepším možným spôsobom. Vinotéka si vás zaiste získa svojím moderným vyhotovením, ktoré je vkusné a hodí sa naozaj kamkoľvek. Atraktívny vzhľad dopĺňa 5 bambusových políc. Veľkou výhodou vinotéky sú tiež kompaktné rozmery, vďaka ktorým ju môžete umiestniť kdekoľvek vo vašej domácnosti. Concept VTE7014 pojme až 14 fliaš vína či iného chutného nápoja. Vnútornú teplotu je možné regulovať pomocou prehľadného dotykového panela v rozmedzí 8 až 18 °C.

Účinná termoelektrická technológia chladenia

Vinotéka Concept VTE7014 sa pýši modernou termoelektrickou technológiou chladenia, ktorá je veľmi účinná a mimoriadne spoľahlivá. Vďaka tejto inovatívnej technológii výrazne šetríte energiu a vašu peňaženku. Navyše je vinotéka Concept tiež veľmi tichá, takže vás nebude nijako rušiť.

Veľmi tichý chod vinotéky Concept VTE7014

Veľkou výhodou vinotéky Concept VTE7014 je absencia kompresora, vďaka ktorej vám sľúbi extra tichý chod, ktorý nepresiahne hlasitosť 26 dB. Vinotéka sa tak skvele hodí aj do kuchyne spojenej s obývačkou.

Vinotéka Concept VTE7014 s elegantnými policami

Vinotéka Concept VTE7014 má k dispozícii 5 elegantných políc, ktoré sú vyrobené z kvalitného bukového dreva. Vďaka tomu vám zaistí vysokú odolnosť, stálofarebnosť a schopnosť udržať optimálnu vlhkosť. Vaše víno tak dostane tú najlepšiu možnú starostlivosť.

Pohodlné a intuitívne ovládanie vinotéky Concept VTE7014

Vinotéka Concep VTE7014 sa veľmi jednoducho ovláda pomocou dotykového ovládania, ktoré nájdete na čelnej strane. Vnútornú teplotu možno pohodlne regulovať jednoduchým stlačením. Dokonca možno tiež prepínať medzi jednotkami stupňov Celzia a Fahrenheita, či ovládať vnútorné svetlo. Prehľadný displej vám tak umožní jasný prehľad o nastavenej teplote vnútri vinotéky ConceptVTE7014.

Vinotéka Concept VTE7014 disponuje kvalitným LED osvetlením

Vinotéka Concept VTE7014 je vybavená kvalitným LED osvetlením, ktoré má príjemnú bielu farbu. Dokonale osvetlí vnútorný priestor tak, aby ste mali svoje nápoje pod úplnou kontrolou. Vďaka praktickému osvetleniu tak nebudete musieť otvárať dvere. LED osvetlenie je navyše oveľa úspornejšie než bežné žiarovky.

Doplňujúce informácie:

Výška: 845 mm
Šírka: 273 mm
Hĺbka: 550 mm
Vnútorné rozmery (v × š × h): 715 × 175 × 350 mm
Netto hmotnosť: 18 kg
Napätie: 220 – 240 V ~ 50 Hz
Príkon: 55 W
Vinotéka je vrátane pripojovacieho kábla

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Výška 84,5 cm
Šírka 27,3 cm
Hĺbka 55 cm

Energetické parametre vínoték 2021

Energetická trieda G
Ročná spotreba energie 100 kWh/annum
Počet fliaš 14
Emisie hluku šíreného vzduchom A

Typ

Spôsob chladenia Termočlánok
Typ modelu Samostatne stojací model

Vnútorné usporiadanie

Počet políc 6
Materiál políc Drevo

Funkcie

Vybavenie Displej
Klimatická trieda N

Hmotnosť

Hmotnosť 18 kg
Kód:  CONVI006
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VTE7014
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03