Obnoviť stránku

CONCEPT VS5130 Ventilátor stĺpový

1,0 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
79,90 €

CONCEPT VS5130 Ventilátor stĺpový

Nielen v sparných letných dňoch, kedy nie je ľahké vyvetrať obytnej miestnosti či v kancelárii, bude skvelým pomocníkom stĺpový ventilátor Concept VS5130. Slušný výkon 50 W prinesie pokožke vítané ochladenie. Aby vzduch citeľne prúdil po celej miestnosti, ponúka ventilátor Concept tiež funkciu oscilácie. Rýchlosť a silu ventilátora upravíte podľa potreby tak, že si zvolíte požadovanú hodnotu z 3 prevádzkových režimov. Pohotové a moderné vypínanie aj zapínanie ventilátora vámzaistí praktické diaľkové ovládanie. Ventilátor Concept vám zaistí veľmi tichý chod, ktorý nepresiahne hlučnosť 53 dB. Ak budete potrebovať, môžete si nastaviť aj jeho výšku. U tohto konkrétneho modelu to ide až do 101 cm.


3 režimy

Oscilácia

Moderný dizajn


Kľúčové vlastnosti stĺpového ventilátora Concept VS5130

  • Stĺpový ventilátor Concept poskytuje pohodlie nenáročnej obsluhy a údržby
  • Vyniká veľmi tichým chodom
  • Hlučnosť ventilátora nepresiahne 53 dB
  • Ventilátor Conpcet VS5130 ponúka 3 prevádzkové režimy a 3 rýchlosti prúdenia vzduchu
  • Jednoduché ovládanie ventilátora Concept
  • K dispozícii máte diaľkové ovládanie
  • Digitálny displej s dotykovým ovládaním
  • Oscilácia zaručuje efektívnejšie rozloženie chladeného vzduchu v priestore
  • Elegantné vyhotovenie ventilátora
  • Stabilná základňa
  • Časovač pre väčší komfort pri obsluhe

Elegantné bezlopatkové vyhotovenie ventilátora Concept VS5130

Stĺpový ventilátor Concept VS5130 vás na prvý pohľad zaujme svojím moderným vyhotovením, ktoré krásne doplní akýkoľvek interiér miestnosti. Bezlopatkové vyhotovenie ventilátora Concept VS5130 zaistí bezpečnú a výkonnú prevádzku. Nemusíte sa tak báť umiestniť ventilátor aj do detskej izbičky. Stabilná základňa zaistí maximálne bezpečie behom prevádzky. Ventilátor disponuje vysokým výkonom s príkonom 50 W, ktorý zaistí príjemné prostredie behom pár chvíľ.

Ventilátor Concept VS5130 s funkciou oscilácie

Ventilátor Concept VS5130 vám ponúkne celkom 3 úrovne prúdenia vzduchu a užitočnú funkciu oscilácie, vďaka ktorej si môžete prístroj otočiť presne tam, kam potrebujete. Funkcia oscilácie zároveň zaistí perfektnú cirkuláciu vzduchu v miestnosti. Vhod vám príde aj praktický časovač s nastavením až na 15 hodín. Potom, čo vyprší nastavený čas, ventilátor Concept VS5130 sa automaticky sám vypne.

Ventilátor Concept VS5130 s 3 prevádzkovými režimami

Ventilátor Concept VS5130vám ponúkne celkom 3 prevádzkové režimy, ktoré si môžete vybrať presne podľa svojich potrieb. K dispozícii je režim spánku, ktorý každých 30 minút znižuje prúdenie vzduchu, aby ste počas spánku neprechladli. Pokiaľ budete chcieť jemné fúkanie, zvoľte režim Prirodzený vánok, ktorý plynulo mení intenzitu fúkania, vďaka čomu dokáže simulovať prúdenie vzduchu v prírode. Relaxujte a užívajte si chvíľku len pre vás. Využiť môžete tiež základný režim, ktorý chladí konštantne na vaminastavenú teplotu.

Jednoduché ovládanie ventilátora Concept VS5130

Ventilátor Concept VS5130vás poteší jednoduchým ovládaním pomocou ovládacieho panela. Využiť môžete aj praktické diaľkové ovládanie, vďaka ktorému možno prístroj ovládať pokojne aj z vašej postele či gauča. Veľmi jednoducho nastavíte vami požadovanú intenzitu prúdenia vzduchu, otáčanie, časovač či prevádzkový režim. Všetky nastavenia môžete kontrolovať na prehľadnom LED displeji.

Doplňujúce informácie ventilátora Concept VS5130:

Oscilačný uhol: 70° ± 5°
Rýchlosť prúdenia vzduchu: 1,8 m/s
Objem prúdiaceho vzduchu: 6,17 m3/min
Hlučnosť maximálne: 53 dB
Príkon: 50 W
Napätie a frekvencia: 220 – 240 V, 50 Hz
Dĺžka prívodného kábla: 140 cm
Rozmery: 24 × 24 × 101 cm
Hmotnosť: 2 700 g
Materiál: plast
Farba: tmavo sivá

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Maximálna hlučnosť 53 dB
Príkon 50 W
Počet rýchlostí 3
Funkcie Oscilácia, Časovač
Vlastnosti Bezvrtuľový
Obsah balenia Diaľkové ovládanie
Minimálna výška 101 cm
Maximálna výška 101 cm

Typ

Typ Stĺpový

Farba

Farba Sivá
Kód:  CONVE355
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VS5130
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12