Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Concept VS5031, stojanový

4,9 7 hodnotení
63,90 €

Concept VS5031, stojanový

Stojanový ventilátor Concept VS5031 je skvelým riešením do horúcich letných dní, kedy potrebujete rozprúdiť vzduch u vás doma. Ventilátor je ovládateľný pomocou digitálneho panela alebo diaľkového ovládača. Concept VS5031 má 12 rýchlostí prúdenia vzduchu. Vďaka tomu nebudete nútení znášať vysoké teploty, ktoré v teplých dňoch panujú. Ventilátor je opatrený 5 lopatkami, ktoré sú dokonale chránené bezpečnostné mriežkou. Vďaka tomu nehrozí nebezpečenstvo kontaktu rúk alebo iných predmetov s lopatkami.

Tri rýchlosti

Oscilácia

Voliteľná výška

Kľúčové vlastnosti stĺpového ventilátora Concept VS5031

  • Hmotnosť ventilátora 5,6 kg
  • Digitálny panel ventilátora
  • Výkonný DC motor
  • Funkcia automatickej rotácie
  • 12 nastaviteľných rýchlostí prúdenia vzduchu
  • Nastaviteľná výška ventilátora
  • Bezpečnostná mriežka proti dotyku lopatiek
  • Priemer ventilátora Concept 45 cm
  • 5 lopatiek pre dokonalé prúdenie vzduchu
  • Diaľkový ovládač pre ovládanie rýchlosti
  • Stabilná kruhová základňa stojanového ventilátora

Ventilátor s nastaviteľnou výškou

Ventilátor Concept VS5031 má nastaviteľnú výšku, ktorú je možné upraviť podľa vašich potriebSklopná vrtuľa sa postará o presné cielenie prúdu vzduchu, zatiaľ čo kvalitný DC motor zaistí vysoký výkon ventilátora Concept VS5031.

Regulovateľná rýchlosť

Vrtuľa ventilátora Concept VS5031 je vybavená 5 lopatkami pre dokonalé prúdenie vzduchu. Vyberať možno rovno z 12 rýchlostí prevádzky. Rýchlosť je regulovateľná pomocou digitálneho panela na tele ventilátora alebo diaľkového ovládača. O otáčanie vrtule ventilátora Concept VS5031 v horizontálnom smere sa postará funkcia oscilácie, vďaka ktorej dosiahnete ešte rýchlejšie prúdenie vzduchu v miestnosti.

Stabilná základňa

Dokonalá stabilita ventilátora Concept VS5031 je zaistená kruhovou základňou pre bezpečnú prevádzku bez obáv z prevrhnutia. K dispozícii je tiež časovač, na ktorom je možné zvoliť požadovaný čas vypnutia. Vrtuľa ventilátora Concept VS5031 je navyše zabezpečená mriežkou, ktorá dokonale zabraňuje dotyku rotujúcich lopatiek s inými predmetmi.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Maximálna hlučnosť 61 dB
Minimálna hlučnosť 38 dB
Príkon 40 W
Počet rýchlostí 12
Priemer lopatiek 40 cm
Funkcie Oscilácia, Časovač
Vlastnosti Nastaviteľná výška
Obsah balenia Diaľkové ovládanie
Minimálna výška 110 cm
Maximálna výška 120 cm

Typ

Typ Stojanový

Farba

Farba Biela
Kód:  CONVE471
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VS5031
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13