Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Concept VP8077

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept VP8077

Vhodný pre alergikov a domácnosti s deťmi

XL vrecko

Bohaté príslušenstvo

Veľmi účinný motor

Tiež sa vám stáva, že musíte vysávať to isté miesto niekoľkokrát, aby bolo dokonale čisté? S vysávačom Concept VP8077 už nemusíte. Vďaka jeho účinného motoru s príkonom 700 W budete vždy spokojní s výsledkom. Kompaktný tvar vysávača VP8077 zaistí jednoduché používanie, výkon si jednoducho zvolíte pomocou elektronickej regulácie podľa svojich predstáv.

Inovovaná ECO hubica

Výkonnosť vysávača Concept VP8077 zaistí inovovaná ECO hubica s revolučnou konštrukciou. Je vhodná na vysávanie kobercov, predložiek a behúňov, po prepnutí klapky a vysunutí štetín i tvrdých podláh.

Turbokefa HOME

Súčasťou vysávača Concept VP8077 je turbokefka HOME, ktorý sa hodí na všetky typy kobercov. Tá zároveň zametá a vysáva, takže už nikdy nenájdete na kobercoch popadané vlasy.

Špeciálne vyvinutá parketová hubica

Parketová hubica vysávača Concept VP8077 je špeciálne vyvinutá na upratovanie vinylových podláh, parkiet, plávajúcich podláh a linolea, teda sa nemusíte báť ich poškriabania.

Uprace aj prach z nábytku bez poškriabania

Skvelým pomocníkom je aj hubica na čalúnenie, vďaka ktorej jednoducho vysajete pohovky, kreslá, matrace aj úložné priestory. Využitie pre ňu nájdete aj pri upratovaní okenných parapetov alebo pri stieraní prachu z nábytku.

Už žiadny prach na nedostupných miestach

Iste oceníte praktickú štrbinovú hubicu, s ktorou sa dostanete aj na neprístupné miesta, ako sú priestory medzi radiátorom, kuchynskou linkou či za nábytkom.

Už žiadny prach na nedostupných miestach

Vysávač Concept VP8077 má obrovské vrecko s objemom 3 litre vyrobené z modernej SMS textílie, ktorá má mnoho výhod: je antibakteriálna, nevadí jej zvýšená vlhkosť a má vysoké filtračné schopnosti a navyše šetrí motor vysávača. Concept VP8077 je vybavený HEPA filtrom 12, čo ocenia najmä alergici, pretože pohltí až 99,9 % roztočov, peľov a baktérií. Filter môžete po každom použití umyť a po jeho uschnutí znovu použiť.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy, Antibakteriálny

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Parketová, Podlahová, Štrbinová
Kefy Rotačná

Filtre

Typ filtra HEPA filter, Umývateľný filter

Príkon

Príkon 700 W

Hlučnosť

Hlučnosť 78 dB

Farba

Farba Biela, Zelená
Kód:  CONSV412
Produktové číslo:  VP8077
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13