Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Concept VP5241 4A RADICAL Home&Car 800 W

4,3 91 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept VP5241 4A RADICAL Home&Car 800 W

Vysávač Concept VP5241 4A RADICAL Home & Car je ako stvorený na upratovanie celej vašej domácnosti aj auta a bez problémov si poradí s najrôznejšími typmi povrchov – vždy na jednotku. Bezvreckový systém vysávača vám ponúka pohodlné a hygienické vysávanie, kedy pri vyprázdňovaní nádoby neprídete do kontaktu s nečistotami. Vďaka kvalitnému filtru HEPA 13 je vysávač vhodný aj pre rodiny s alergikmi a astmatikmi. Využiť ho môžete na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Medzi benefity vysávača Concept VP5241 4A RADICAL Home & Car patrí tichý režim, ktorý nepresiahne 72 dB a akčný rádius 10 m. Motor vám ponúka dostatočný výkon na upratovanie celej vašej domácnosti a navyše je šetrný k životnému prostrediu. V balení vysávača Concept nájdete aj užitočné príslušenstvo, ako je štrbinová hubica, hubica na čalúnenie, CAR hubica, hubica s kefkou, parketová hubica, AAAA hubica a malá turbokefa.

Expert na všetky typy podláh

Stály sací výkon

HEPA filter 13


Kľúčové vlastnosti bezvreckového vysávača Concept VP5241 4A RADICAL Home & Car

  • Veľmi úsporný vysávač s vysokým výkonom
  • Kompaktný tvar a nízka hmotnosť
  • Vysávač má moderné modré vyhotovenie
  • Tichý režim nepresiahne 72 dB
  • Akčný rádius 10 m vám umožní vysávať naozaj veľké priestory bez nutnosti meniť zásuvku
  • Šetrný k životnému prostrediu s ECO motorom
  • Cyklónové vysávače nepotrebujú žiadne vrecká
  • Umývateľný HEPA filter 13 zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice
  • Zberná nádoba s objemom 2,5 litra
  • Multifunkčná AAAA podlahová hubica
  • Concept VP5241 4A RADICAL je vybavený parketovou hubicou na šetrné upratovanie
  • Upratovanie auta s ohybnou hubicou CAR
  • Užitočné príslušenstvo – štrbinová hubica, hubica na čalúnenie, CAR hubica, hubica s kefkou, parketová hubica, AAAA hubica a malá turbokefa

Veľmi úsporný vysávač s vysokým výkonom

Bezvreckový vysávač Concept VP5241 4A RADICAL si vás získa svojím moderným vzhľadom a vysokou sacou silou. Vysávač je navyše úsporný, a preto nemá príliš veľkú spotrebu energie. Benefitom vysávača je tichý režim, ktorý nepresiahne 72 dB. Akčný rádius 10 m vám umožní vysať naozaj veľké plochy bez nutnosti meniť zásuvku, takže je ideálny do väčších miestností a bytov. Vysávač Concept VP5241 je vhodný na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Zároveň sa pýši najvyšším hodnotením v kategórii filtrácie.

Concept VP5241 A4 je šetrný k životnému prostrediu

Účinný ECO motor s príkonom 800 W ponúka dostatočný výkon na upratovanie celej vašej domácnosti, ale navyše je šetrný k životnému prostrediu. Saciu silu vysávača Concept VP5241 A4 možno ľahko upravovať pomocou elektronickej regulácie. Sami si tak zvolíte, čo vám vyhovuje. Systém cyklónu spočíva v odstredivej sile pôsobiacej pri rotácii vysávaného vzduchu na nečistoty a ich následné odstredenie do zbernej nádoby. Cyklónové vysávače nepotrebujú žiadne vrecká a zaisťujú nemenný výkon. Pri vysávaní tak nedochádza k víreniu prachu, vďaka čomu je vysávač Concept VP5241 A4 vhodný aj pre alergikov či astmatikov. Umývateľný HEPA filter 13 zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice.

Hygienické vysypávanie nečistôt

Súčasťou vysávača Concept VP5241 4A RADICAL Home & Car je zberná nádoba s objemom 2,5 litra, ktorá plne nahrádza klasické vrecká. Nádobu možno veľmi ľahko vyprázdniť pomocou tlačidla, ktoré hygienicky vysype všetky nečistoty z nádoby. Vy sa tak nemusíte nečistôt ani dotknúť. Potom nádobu opäť nasadíte a môžete pokračovať v upratovaní. Vďaka bezvreckovému systému tak ušetríte veľa peňazí za klasické vrecúška.

Multifunkčná AAAA podlahová hubica

V balení bezvreckového vysávača Concept VP5241 4A RADICAL Home & Car je špeciálne tvarovaná AAAA podlahová hubica, ktorá vám v kombinácii s výkonným motorom zaistí úplný komfort a maximálny výkon. Hubica je ideálna na koberce, predložky, behúne či čalúnený nábytok. V prípade, že potrebujete vysávať tvrdé podlahy, jednoducho prepnete klapku a vysunutím štetín je vysávač pripravený na upratovanie.

Malá turbokefa na upratovanie chlpov od vašich domácich maznáčikov

V príslušenstve vysávača Concept VP5241 4A RADICAL Home & Car nájdete tiež malú turbokefu, ktorá je skvelým pomocníkom pri odstraňovaní chlpov od vašich domácich maznáčikov. Účinný HEPA filter navyše zachytí nežiaduce baktérie a alergény.

Upratovanie auta s ohybnou hubicou CAR

Nezabúdajte ani na vaše auto, ktoré z času na čas tiež potrebuje poriadne upratať. A presne preto je bezvreckový vysávač Concept VP5241 4A RADICAL Home & Car vybavený hubicou CAR, ktorá sa dostane aj do ťažko prístupných miest. Upratovanie auta tak bude odteraz úplná hračka!

Concept VP5241 disponuje parketovou hubicou na šetrné upratovanie

Parketová hubica vysávača Concept VP5241 4A RADICAL Home & Car je skvelá pri upratovaní všetkých tvrdých podláh. Vďaka svojmu tvaru a špeciálnemu navrhnutiu sa šetrne postará o podlahu tak, aby ju nijako nepoškriabala či nepoškodila. Vaše podlahy tak budú perfektne čisté.

Užitočné príslušenstvo cyklónového vysávača Concept VP5241

Cyklónový vysávač Concept VP5241 4A RADICAL Home & Car je vybavený drobným príslušenstvom, ktoré vám pomôže dosiahnuť perfektné výsledky pri upratovaní celej vašej domácnosti. V balení nájdete štrbinovú hubicu, ktorá slúži na upratovanie ťažko prístupných miest, ako sú napríklad radiátory či priestory medzi matracmi. Hubicu s kefkou využijete na šetrné odstránenie prachu z nábytku, žalúzií či kníh a klávesníc. Na vysávanie pohoviek, kresiel a matracov zase príde vhod špeciálna hubica na čalúnenie. Celé príslušenstvo je prakticky umiestnené na držiaku teleskopickej rúrky cyklónového vysávača Concept VP5241. Všetko tak budete mať vždy pri ruke.

Concept VP5241 je praktický pomocník do každej domácnosti

Bezvreckový vysávač Concept VP5241 si vás zaiste získa svojím moderným vyhotovením  v modrom dizajne, ktorý dopĺňajú čierne a chrómové prvky. Hlavnou výhodou toho dizajnu je kompaktný tvar a nízka hmotnosť, vďaka čomu sa vysávač Concept VP5241 ľahko používa. Predné plne otočné koliesko sa postará o plynulý a všestranný pohyb vysávača Concept VP5241. Zadné kolesá sú mäkčené, takže sa nemusíte obávať poškriabania podlahy či parkiet. Vysávač možno veľmi jednoducho umiestniť do 2 parkovacích polôh spolu s 2 možnosťami ukotvenia podlahovej hubice. Praktická rukoväť vám umožní bezvreckový vysávač Concept VP5241 pohodlne prenášať. Stlačením rukoväte navyše začnete navíjať prívodný kábel.

Príslušenstvo:

  • AAAA hubica
  • Parketová hubica
  • EXTRA dlhá štrbinová hubica CAR
  • Štrbinová hubica
  • Hubica s kefkou
  • Hubica na čalúnenie
  • Držiak príslušenstva
  • Malá turbokefa

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy

Vlastnosti

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania S káblom

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Autovysávač

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Parketová, Štrbinová
Kefy Turbo, Univerzálna

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 800 W

Hlučnosť

Hlučnosť 72 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 24 cm
Výška 41 cm
Hĺbka 26,5 cm
Hmotnosť 4,6 kg

Farba

Farba Modrá
Kód:  CONBV822
Produktové číslo:  VP5241
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01