Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert 800 W

4,3 91 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
139,70 €

Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert 800 W

Vysávač Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert ponúka nielen vysoký výkon, ktorý zaistí prvotriedne výsledky pri vysávaní, ale ponúkne aj naozaj bohaté príslušenstvo, takže upracete nielen celú vašu domácnosť, ale upracete aj svoje vozidlo. Bezvreckový systém vysávača vám ponúka pohodlné a hygienické vysávanie, kedy pri naplnení objemnej nádoby neprídete pri jej vysypávaní do styku s nečistotami. Vďaka kvalitnému filtru HEPA 13 je vysávač vhodný aj pre rodiny s alergikmi a astmatikmi. Využiť ho môžete na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Medzi benefity vysávača Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert patrí tichý režim, ktorý nepresiahne 72 dB a akčný rádius 10 m. Motor vám ponúka dostatočný výkon na upratovanie celej vašej domácnosti a navyše je šetrný k životnému prostrediu. V balení vysávača Concept nájdete aj užitočné príslušenstvo ako je AAAA hubica, veľká turbokefa, malá turbokefa, kefa na zvieraciu srsť, štrbinová hubica, hubica s kefkou a hubica na čalúnenie.

Expert na všetky typy podláh

PET kefa – špecialista na srsť

Stály sací výkon


Kľúčové vlastnosti bezvreckového vysávača Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert

  • Veľmi úsporný vysávač s vysokým výkonom
  • Kompaktný tvar a nízka hmotnosť
  • Pekné bronzové vyhotovenie
  • Tichý režim nepresiahne 72 dB
  • Akčný rádius 10 m vám umožní vysať naozaj veľké plochy bez nutnosti meniť zásuvku
  • PET kefa si poradí s chlpmi vášho maznáčika
  • Šetrný k životnému prostrediu vďaka ECO motoru s nízku spotrebou energie
  • Cyklónové vysávače nepotrebujú žiadne vrecká
  • Umývateľný HEPA filter 13 zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice
  • Zberná nádoba s objemom 2,5 litra
  • Užitočné príslušenstvo – AAAA hubica, veľká turbokefa, malá turbokefa, kefa na zvieraciu srsť, štrbinová hubica, hubica s kefkou a hubica na čalúnenie

Veľmi úsporný vysávač s vysokým výkonom

Bezvreckový vysávač Concept VP5240 si vás získa svojím moderným vzhľadom, vysokou sacou silou a navyše svojou úspornou prevádzkou. Benefitom vysávača Concept je tichý režim, ktorý nepresiahne 72 dB. Akčný rádius 10 m vám umožní vysať naozaj veľké plochy bez nutnosti meniť zásuvku, takže je ideálny do väčších miestností či bytov. Vysávač Concept VP5240 je vhodný na všetky druhy podláh vrátane kobercov a zároveň sa pýši najvyšším hodnotením v kategórii filtrácie.

Concept VP5240 A4 je šetrný k životnému prostrediu

Účinný ECO motor s príkonom 800 W ponúka dostatočný výkon na upratovanie celej vašej domácnosti, ale aj napriek tomu sa pýši nízkou spotrebou energie. Saciu silu možno ľahko upravovať pomocou elektronickej regulácie. Sami si tak zvolíte, čo vám pri upratovaní vyhovuje. Systém cyklónu spočíva v odstredivej sile pôsobiacej pri rotácii vysávaného vzduchu na nečistoty a ich následné odstredenie do zbernej nádoby. Cyklónové vysávače nepotrebujú žiadne vrecká a zaisťujú nemenný výkon. Pri vysávaní tak nedochádza k víreniu prachu, vďaka čomu je vysávač Concept VP5240 A4 vhodný aj pre alergikov či astmatikov. Umývateľný HEPA filter 13 zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice.

Hygienické vysypávanie nečistôt

Súčasťou vysávača Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert je zberná nádoba s objemom 2,5 litra, ktorá plne nahrádza klasické vrecká. Nádobu možno veľmi ľahko vyprázdniť pomocou tlačidla, takže hygienicky vysypete všetky nečistoty z nádoby bez toho, aby ste s nimi prišli do styku. Nádobu potom opäť ľahko nasadíte a môžete pokračovať v upratovaní. Vďaka bezvreckovému systému tak ušetríte veľa peňazí za klasické vrecká.

Multifunkčná AAAA podlahová hubica

V balení bezvreckového vysávača Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert je špeciálne tvarovaná AAAA podlahová hubica, ktorá vám v kombinácii s výkonným motorom zaistí úplný komfort a maximálny výkon. Hubica je ideálna na koberce, predložky, behúne či čalúnený nábytok. V prípade, že potrebujete vysávať tvrdé podlahy, jednoducho len prepnete klapku a vysunutím štetín je vysávač pripravený na upratovanie.

Veľká turbokefa na všetky typy kobercov

Veľká turbokefa je ideálny pomocník na vysávanie celého bytu. Perfektne si poradí so všetkými nečistotami a dokonca aj popadanými vlasmi. Turbokefa vysáva a zároveň tiež kefuje. Vďaka tomu sú koberce precízne vysaté. Kefu môžete využiť na všetky druhy kobercov. Turbokefa vysávača Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert vám ponúka široký záber, vďaka čomu je vysávanie ešte jednoduchšie. Kefu po vysávaní jednoducho rozoberiete, vyčistíte a opäť zložíte.

Malá turbokefa na upratovanie chlpov od vašich domácich maznáčikov

V príslušenstve vysávača Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert nájdete tiež malú turbokefu, ktorá nájde uplatnenie pri odstraňovaní chlpov od vašich domácich maznáčikov. Účinný HEPA filter navyše tiež zachytí nežiadúce baktérie a alergény.

PET kefa pre vášho maznáčika

Vysávač Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert sa pýši praktickou PET kefou, ktorá šetrne ošetrí kožu a srsť vášho domáceho maznáčika. Jedným ťahom vyčešete a zároveň vysajete všetky prebytočné chlpy bez toho, aby ste si doma urobili neporiadok. Aj váš domáci miláčik sa môže cítiť skvele. Kefa totiž bude stimulovať kožu vášho domáceho maznáčika. Za chvíľku sa tak zbavíte nečistôt, škodlivín a alergénov.

Užitočné príslušenstvo cyklónového vysávača Concept VP5240

Cyklónový vysávač Concept VP5240 4A RADICAL Pet Expert je vybavený drobným príslušenstvom, ktoré vám pomôže dosiahnuť perfektné výsledky pri upratovaní celej vašej domácnosti. V balení nájdete štrbinovú hubicu, ktorá slúži na upratovanie ťažko prístupných miest ako sú napríklad radiátory či priestory medzi matracmi. Hubicu s kefkou využijete na šetrné odstránenie prachu z nábytku, žalúzií či kníh a klávesníc. Na vysatie pohoviek, kresiel a matracov zasa využijete špeciálnu hubicu na čalúnenie. Celé príslušenstvo je prakticky umiestnené na držiaku teleskopickej rúrky cyklónového vysávača Concept VP5240. Všetko tak budete mať vždy pri ruke.

Praktický pomocník do každej domácnosti

Cyklónový vysávač Concept VP5240 si vás zaiste získa svojím moderným vyhotovením v bronzovom dizajne, ktorý je skvele doplnený o čierne a chrómové prvky. Tento dizajn poskytuje kompaktný tvar a nízku hmotnosť, vďaka ktorej je použitie vysávača VP5240 naozaj jednoduché. Predné plne otočné koliesko sa postará o plynulý a všestranný pohyb vysávača Concept VP5240. Zadné kolesá sú mäkčené, takže sa nemusíte obávať poškriabania podlahy. Vysávač možno veľmi jednoducho umiestniť do 2 parkovacích polôh spolu s 2 možnosťami ukotvenia podlahovej hubice. Praktická rukoväť vám umožní bezvreckový vysávač Concept VP5240 pohodlne prenášať. Rukoväť navyše slúži aj ako tlačidlo na navíjanie prívodného kábla.

Príslušenstvo:

  • AAAA hubica
  • Veľká turbokefa
  • Malá turbokefa
  • Kefa na zvieraciu srsť
  • Štrbinová hubica
  • Hubica s kefkou
  • Hubica na čalúnenie

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Bezvreckový s káblom, Autovysávač

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Vysávanie

Napájanie

Typ napájania S káblom

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 800 W

Hlučnosť

Hlučnosť 72 dB

Zberná nádoba

Objem 2,5 l
Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Šírka 24 cm
Výška 41 cm
Hĺbka 26,5 cm
Hmotnosť 4,5 kg

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele
Materiál trubice Kov
Vlastnosti Automatické navíjanie kábla

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Štrbinová
Nabíjacia výbava Napájací kábel
Násada Teleskopická trubica
Kefy Na zvieracie chlpy, Rotačná, Turbo, Univerzálna

Farba

Farba Bronzová

Typ zásuvky

Krajina Česko
Kód:  CONBV815
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VP5240
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18