Obnoviť stránku

Concept VP5230 4A REAL FORCE

4,1 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept VP5230 4A REAL FORCE

Bezvreckový vysávač Concept VP5230 4A REAL FORCE využijete na každodenné upratovanie domácnosti, alebo náročné činnosti ako je odstránenie chlpov vašich domácich miláčikov. Vysávač ponúka bohaté príslušenstvo, ktoré si určite obľúbite. O filtrovanie vzduchu sa postará HEPA filter a umývateľný filter. Bezvreckový vysávač Concept s dĺžkou kábla a hadice bude stačiť na vysávanie aj vo väčších domácnostiach. Model VP5230 z radu Real Force patrí medzi kvalitné a TOP produkty vo svojej kategórii. Zaobstaraním vysávača určite nešliapnete vedľa.

AAAA účinnosť

Široké príslušenstvo

Kvalitné spracovanie

Kľúčové vlastnosti bezvreckového vysávača Concept VP5230 4A REAL FORCE

  • Bezvreckový vysávač Concept VP5230 4A REAL FORCE využijete na každodenné upratovanie domácnosti
  • Cyklónový vysávač ponúka bohaté príslušenstvo
  • O filtrovanie vzduchu sa postará HEPA filter a umývateľný filter
  • Ponúka vysokú saciu silu a nízku spotrebu
  • Vysávač je vybavený výkonným motorom
  • Vďaka cyklónovému systému nedochádza k víreniu prachu
  • Všetky nečistoty nazbierate do zbernej nádoby
  • Jednoduchá údržba
  • Súčasťou je špeciálne tvarovaná AAAA podlahová hubica
  • Turbokefa vysáva a zároveň kefuje
  • Špeciálna kefa zachytí každý chlp
  • Parketová hubica je špeciálne navrhnutá na tvrdé podlahy
  • Ohybná hubica CAR je praktickým pomocníkom pri upratovaní vášho auta
  • Štrbinová hubica je vhodná na vysávanie veľmi stiesnených priestorov

Vynikajúca sacia sila a nízka spotreba

Bezvreckový vysávač Concept 4A VP5230 ponúka vysokú saciu silu a zároveň nízku spotrebu. Využiť ho môžete na upratovanie celej domácnosti, od všetkých tvrdých podláh až po koberce. Perfektne si poradí s upratovaním a zaručí vám tak dokonalé výsledky. Filtrácia vysávača je veľmi kvalitná.

Cyklónový vysávač Concept VP5230 4A REAL FORCE

Cyklónový vysávač Concept VP5230 je vybavený výkonným motorom s príkonom 700 W, ktorý sa postará o vynikajúce výsledky vysávania. Vzhľadom na to, že ide o cyklónový vysávač, nie je tu žiadne vrecko, ktoré by ste museli meniť. Systém cyklónu spočíva v odstredivej sile pôsobiacej pri rotácii vysávaného vzduchu na nečistoty a ich následné odstreďovanie do zbernej nádoby, ktorú potom jednoducho vysypete. Výhodou cyklónového vysávača je to, že nedochádza k víreniu prachu, takže je vhodný aj pre alergikov.

Jednoduché čistenie vysávača Concept

Všetky nečistoty, ktoré počas upratovania nazbierate, putujú do zbernej nádoby s objemom 3 litre. Nie sú teda potrebné žiadne vrecká, ktoré by ste museli neustále dokupovať. Vysávač bez vrecka Concept 4A VP5230 šetrí nielen váš čas, ale aj vašu peňaženku. Plnú nádobu stačí jednoducho stlačením tlačidla uvoľniť, vysypať a opäť nasadiť. Potom môžete pokračovať v upratovaní vašej domácnosti.

Špeciálne tvarovaná AAAA hubica

Bezvreckový vysávač Concept 4A VP5230 je vybavený špeciálne tvarovanou AAAA podlahovou hubicou, ktorá dosahuje spolu s revolučnou konštrukciou motora počas vysávania maximálny výkon. Perfektne sa postará o upratovanie vašej domácnosti, a to predovšetkým kobercov, predložiek, či čalúneného nábytku. Ak však máte doma podlahu, stačí prepnúť klapku, ktorá vysunie štetiny, vďaka ktorým je možné vysať všetky tvrdé podlahy.

Praktická turbokefa vysávača Concept VP5230 4A REAL FORCE

Cyklónový vysávač Concept 4A VP5230 ponúka okrem iného aj praktickú turbokefu, ktorá sa postará o vysatie popadaných vlasov. Turbokefa vysáva a zároveň kefuje, takže je ideálna na všetky typy kobercov. Vďaka jeho veľkosti máte široký záber tak, aby ste vysali všetko, čo potrebujete a nezabralo vám to veľa času. Navyše je jej údržba veľmi jednoduchá. Jednoducho ju rozoberiete, vyčistíte a opäť zložíte.

Špeciálna kefa na zvieracie chlpy

Ak máte domáceho maznáčika, určite oceníte špeciálnu kefu, ktorá vďaka svojej konštrukcii zachytí každý chlp. Odteraz už nebudete mať gauč, či iný čalúnený nábytok zašpinený. Súčasťou vysávača Concept VP5230 je aj HEPA filter, ktorý sa zase postará o baktérie a alergény, takže príde vhod aj alergikom.

Bezvreckový vysávač Concept VP5230 4A REAL FORCE s parketovou hubicou

Súčasťou príslušenstva vysávača Concept VP5230 je aj parketová hubica. Ľahko vysajete vinylové podlahy, parkety, plávajúce podlahy, či linoleá. Nemusíte sa však báť, že by došlo k poškriabaniu podlahy, hubica je špeciálne navrhnutá na tvrdé podlahy, takže nedôjde k ich poškodeniu.

Užitočná hubica CAR

Ohybná hubica CAR je praktickým pomocníkom pri upratovaní vášho auta. S dĺžkou 60 cm sa dostanete skutočne kamkoľvek. Hubicu môžete využiť aj na menej prístupné miesta pod sedačkou, pod nábytkom, či posteľou. Vysávač Concept 4A VP5230 je vďaka svojmu bohatému príslušenstvu naozajstnou špičkou.

Praktická štrbinová hubica

Súčasťou vysávača 4A VP5230 je aj štrbinová hubica s prachovou kefkou. Hubica je vhodná na vysávanie veľmi stiesnených priestorov, kam sa bežne nedostanete. Ľahko odstránite prach zo žalúzií, parapetov, klávesnice, alebo omrvinky na kuchynskej linke.

Séria Real Force

Perfektne uprataná domácnosť pomocou bezvreckového vysávača Concept VP5230 4A z radu Real Force. Všetky kúsky z tohto radu sú TOP vo svojej kategórii a zaručujú dokonalé výsledky.

Príslušenstvo:

  • AAAA kefa
  • Kefa na zvieracie chlpy
  • Parketová hubica
  • Extra dlhá štrbinová hubica do auta
  • Štrbinová hubica s prachovou kefkou
  • Veľká turbokefa

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre alergikov, Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Vysávanie

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele
Materiál trubice Kov

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania S káblom

Typ vysávača

Typ vysávača Cyklónový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Parketová, Podlahová, Štrbinová
Násada Teleskopická trubica, Hadica
Kefy Na podlahu/koberce, Rotačná
Ďalšie príslušenstvo Zásobník na nečistoty na vysávanie

Filtre

Typ filtra HEPA filter, Umývateľný filter

Príkon

Príkon 700 W

Hlučnosť

Hlučnosť 78 dB

Zberná nádoba

Objem 3 l
Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Šírka 28 cm
Výška 43 cm
Hĺbka 35 cm
Hmotnosť 5 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  CONBV637
Produktové číslo:  VP5230
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18