Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Concept VP5153 FURIOUS Go 800 W

3,9 24 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
71,90 €

Concept VP5153 FURIOUS Go 800 W

Vysávač Concept VP5153 FURIOUS Go je ako stvorený na upratovanie celej vašej domácnosti aj automobilu a bez problémov si poradí s najrôznejšími typmi povrchov - vždy na jednotku. Bezvreckový systém vysávača vám ponúka pohodlné a hygienické vysávanie, kedy pri vyprázdňovaní nádoby neprídete do kontaktu s nečistotami. Vďaka kvalitnému HEPA 13 filtru je vysávač vhodný aj pre rodiny s alergikmi a astmatikmi. Využiť ho môžete na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Medzi benefity vysávača Concept VP5153 FURIOUS Go sa radí tichý režim, ktorý nepresiahne 78 dB a akčný rádius 9 m. Motor vám ponúka dostatočný výkon na upratovanie celej vašej domácnosti a navyše je šetrný k životnému prostrediu.

EXTRA výkon

Na všetky typy podláh

Bohaté príslušenstvo


Kľúčové vlastnosti bezvreckového vysávača Concept VP5153 FURIOUS Go

  • Veľmi úsporný vysávač s vysokým výkonom
  • Kompaktný tvar a nízka hmotnosť
  • Vysávač má moderné oranžové vyhotovenie
  • Tichý režim nepresiahne 78 dB
  • Akčný rádius 9 m vám umožní vysať naozaj veľké priestory bez nutnosti meniť zásuvku
  • Šetrný k životnému prostrediu s ECO motorom
  • Cyklónové vysávače nepotrebujú žiadne vrecká
  • Umývateľný HEPA filter 13 zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice
  • Zberná nádoba s objemom 2 litre
  • Multifunkčná AAAA podlahová hubica
  • Bohaté príslušenstvo

Veľmi úsporný vysávač Concept VP5153 FURIOUS Go s vysokým výkonom

Bezvreckový vysávač Concept VP5153 FURIOUS Go si vás získa svojím moderným vzhľadom a vysokou sacou silou. Vysávač je navyše úsporný, a preto nemá príliš veľkú spotrebu energie. Benefitom vysávača je tichý režim, ktorý nepresiahne 78 dB. Akčný rádius 9 m vám umožní vysať naozaj veľké plochy bez nutnosti meniť zásuvku, takže je ideálny do väčších miestností a bytov. Vysávač Concept VP5153 FURIOUS Go s príkonom 800 W sa hodí na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Pomocou elektronickej regulácie si môžete upraviť saciu silu podľa vašich požiadaviek.

Vysávač Concept VP5153 FURIOUS Go so systémom cyklónového vysávania

Účinný ECO motor s príkonom 800 W ponúka dostatočný výkon na upratovanie celej vašej domácnosti, ale navyše je šetrný k životnému prostrediu. Systém cyklónu spočíva v odstredivej sile pôsobiacej pri rotácii vysávaného vzduchu na nečistoty a ich následné odstredenie do zbernej nádoby. Cyklónové vysávače nepotrebujú žiadne vrecká a zaisťujú nemenný výkonPri vysávaní tak nedochádza k víreniu prachu, vďaka čomu je vysávač Concept VP5153 FURIOUS Go vhodný aj pre alergikov či astmatikov. Umývateľný HEPA filter 13 zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice.

Hygienické vysypávanie nečistôt s vysávačom Concept

Súčasťou vysávača Concept VP5153 FURIOUS Go je zberná nádoba s objemom 2 litre, ktorá plne nahrádza klasické vrecká. Nádobu možno veľmi ľahko vyprázdniť pomocou tlačidla, ktoré hygienicky vysype všetky nečistoty z nádoby. Vy sa tak nemusíte nečistôt ani dotknúť. Potom nádobu opäť nasadíte a môžete pokračovať v upratovaní. Vďaka bezsáčkovému systému tak ušetríte veľa peňazí za klasické vrecká.

Multifunkčná podlahová hubica

V balení bezvreckového vysávača Concept VP5153 FURIOUS Go je univerzálna podlahová hubica, ktorá vám v kombinácii s výkonným motorom zaistí úplný komfort a maximálny výkon. Hubica je ideálna na koberce, predložky, behúne či čalúnený nábytok. V prípade, že potrebujete vysať tvrdé podlahy, jednoducho prepnete klapku a vysunutím štetín je vysávač pripravený na upratovanie.

Užitočné príslušenstvo vysávača Concept VP5153 FURIOUS Go

Bezvreckový vysávač Concept VP5153 FURIOUS Go je vybavený drobným príslušenstvom, ktoré vám pomôže dosiahnuť perfektné výsledky počas upratovania celej vašej domácnosti. V balení nájdete štrbinovú hubicu, ktorá slúži na upratovanie ťažko prístupných miest, ako sú napríklad radiátory či priestory medzi matracmi. Hubicu s kefkou využijete na šetrné odstránenie prachu z nábytku, žalúzií či kníh a klávesníc. Všetko príslušenstvo je prakticky umiestnené na držiaku teleskopickej trubky vysávača Concept VP5153 FURIOUS Go. Všetko tak budete mať vždy po ruke.

Príslušenstvo bezvreckového vysávača Concept VP5153 FURIOUS Go:

  • Podlahová hubica
  • Štrbinová hubica
  • Hubica s kefkou
  • Držiak príslušenstva

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Bezvreckový s káblom

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Vysávanie, Suché čistenie

Napájanie

Typ napájania S káblom

Filtre

Typ filtra HEPA H13 filter

Príkon

Príkon 800 W

Hlučnosť

Hlučnosť 78 dB

Zberná nádoba

Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 6 kg

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele
Vlastnosti Automatické navíjanie kábla, Indikátor plného koša

Výbava a príslušenstvo

Hubica Podlahová, Štrbinová
Násada Teleskopická trubica

Farba

Farba Oranžová

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  CONBV116
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VP5153
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13