Obnoviť stránku

Concept VP5132 SERIOUS 850 W

4,5 41 hodnotení
99,90 €

Concept VP5132 SERIOUS 850 W

Cyklónový vysávač Concept VP5132 SERIOUS 850 W je ako stvorený na upratovanie celej vašej domácnosti a bez problémov si poradí s najrôznejšími typmi povrchov – vždy na jednotku. Bezvreckový systém vysávača vám ponúka pohodlné a hygienické vysávanie, kedy pri vyprázdňovaní nádoby neprídete do kontaktu s nečistotami. Vďaka kvalitnému HEPA 13 filtru je vysávač vhodný aj pre rodiny s alergikmi a astmatikmi. Využiť ho môžete na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Medzi benefity vysávača Concept VP5132 SERIOUS 850 W sa radí tichý režim, ECO motor a akčný rádius 9 metrov. Motor vám ponúka dostatočný výkon na upratovanie celej vašej domácnosti a navyše je šetrný k životnému prostrediu.

EXTRA výkon

Na všetky typy podláh

Akčný rádius 9 metrov


Kľúčové vlastnosti bezvreckového vysávača Concept VP5132 SERIOUS 850 W

  • Veľmi úsporný cyklónový vysávač Concept s vysokým výkonom
  • Kompaktný tvar a nízka hmotnosť
  • Bezvreckový vysávač má moderné čierne vyhotovenie
  • Akčný rádius 9 metrov vám umožní vysať naozaj veľké priestory bez nutnosti meniť zásuvku
  • Šetrný k životnému prostrediu s ECO motorom
  • Cyklónové vysávače nepotrebujú žiadne sáčky
  • Umývateľný HEPA filter 13 zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice
  • Zberná nádoba s objemom 2 litre
  • Multifunkčná ECO podlahová hubica
  • Štrbinová hubica na upratovanie ťažko prístupných miest

Veľmi úsporný vysávač Concept VP5132 SERIOUS 850 W s vysokým výkonom

Bezvreckový vysávač Concept VP5132 SERIOUS 850 W si vás získa svojím moderným vzhľadom a vysokou sacou silou. Vysávač je navyše úsporný, preto nemá príliš veľkú spotrebu energie. Benefitom vysávača je ECO motor s príkonom 850 W. Akčný rádius 9 metrov vám umožní vysať naozaj veľké plochy bez nutnosti meniť zásuvku, takže je ideálny do väčších miestností a bytov. Cyklónový vysávač Concept VP5132 SERIOUS 850 W sahodí na všetky druhy podláh vrátane kobercov. K dispozícii je aj zberná nádoba s objemom 2 litre.

Concept VP5132 SERIOUS 850 W so systémom cyklónového vysávania

Účinný ECO motor s príkonom 850 W ponúka dostatočný výkon na upratovanie celej vašej domácnosti, ale navyše je šetrný k životnému prostrediu. Systém cyklónu spočíva v odstredivej sile pôsobiacej pri rotácii vysávaného vzduchu na nečistoty a ich následné odstredenie do zbernej nádoby. Cyklónový vysávač nepotrebuje žiadne sáčky a zaisťuje nemenný výkon. Pri vysávaní tak nedochádza k víreniu prachu, vďaka čomu je vysávač Concept VP5132 SERIOUS 850 W vhodný aj pre alergikov či astmatikov. Umývateľný HEPA filter 13zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice.

Multifunkčná ECO podlahová hubica

V balení bezvreckového vysávača Concept VP5132 SERIOUS 850 W je univerzálna podlahová hubica, ktorá vám v kombinácii s výkonným motorom zaistí úplný komfort a maximálny výkon. Hubica je ideálna na koberce, predložky, behúne či čalúnený nábytok. V prípade, že potrebujete vysať tvrdé podlahy, jednoducho prepnete klapku a vysunutím štetín je vysávač pripravený na upratovanie.

Praktická štrbinová hubica na upratovanie ťažko prístupných miest

Súčasťou príslušenstva bezvreckového vysávača Concept VP5132 SERIOUS 850 W je štrbinová hubica ktorá slúži na upratovanie ťažko prístupných miest ako sú napríklad radiátory či priestory medzi matracmi. Priklopiť môžete prachovú kefku a šetrne odstrániť prach z nábytku či klávesnice.

Príslušenstvo bezvreckového vysávača Concept VP5132 SERIOUS 850 W:

  • ECO hubica
  • Štrbinová hubica s prachovou kefkou

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh

Určenie

Typ upratovania Suché čistenie

Filtre

Typ filtra HEPA H13 filter

Príkon

Príkon 850 W

Hlučnosť

Hlučnosť 80 dB

Zberná nádoba

Objem 2 l

Rozmery a hmotnosť

Šírka 25,7 cm
Výška 37,7 cm
Hĺbka 25,7 cm
Hmotnosť 4,2 kg

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová

Farba

Farba Čierna
Kód:  CONBV277
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  VP5132
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03