Obnoviť stránku

Concept VP5076

4,4 46 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept VP5076

Cyklon

jednoduché čistenie

malé rozmery

Umývateľný HEPA filter 10

Silný motor vysávača Concept VP5076 s príkonom 700 W zaistí, že budete mať dokonale upratané. Má umývateľný HEPA filter 10, ktorý je zárukou vhodného prostredia aj pre alergikov. Kapacita cyklónovej nádoby je 1,5 litrov, čo je zárukou toho, že pohodlne vysajete byt či dom bez ťažkostí.

bezvreckový vysávač

Vysávač Concept VP5076 je bezvreckový. Nečistoty, ktoré sa usadia vnútri nádoby sú vďaka odstredivej sile prenesené do zberného miesta. Vyprázdnenie je veľmi jednoduché, len stlačíte tlačidlo a všetko vysypete, bez toho aby ste sa museli nečistôt či prachu dotknúť.

Malý a šikovný

Vysávač Concept VP5076 je vhodný pre malé domácnosti, pretože ho jednoducho môžete uskladniť v skrini, aby vám v byte neprekážal.

Stačí si vybrať

Súčasťou vybavenia vysávača Concept VP5076  je podlahová hubica, ktorá si hravo poradí s vysávaním kobercov, predložiek, behúňov.Prepnutím klapky vysuniete štetiny, preto ho môžete využiť aj na tvrdé podlahy. Iste oceníte aj štrbinovú hubicu, vďaka čomu môžete upratať aj inak nedostupné miesta, ako je prach za nábytkom, radiátory alebo kuchynskej linky.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy, Antibakteriálny

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Podlahová, Štrbinová

Príkon

Príkon 700 W

Hlučnosť

Hlučnosť 75 dB

Farba

Farba Biela
Kód:  CONBV429
Produktové číslo:  VP5076
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01