Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Concept VP4210 Wet and Dry 3 v 1 REAL FORCE

3,9 50 hodnotení

Concept VP4210 Wet and Dry 3 v 1 REAL FORCE

Vysáva a umýva 3 v 1

Doba vysávania 40 minút

Motorizovaná turbokefa

Univerzálny vysávač do všetkých domácností

Zháňate univerzálny vysávač, ktorý vám maximálne uľahčí upratovanie v domácnosti? Vysávač Concept VP4210 sa pýši označením 3 v 1, a to právom. Z vonkajšej strany tela vysávača sa totiž nachádza praktický ručný vysávač, ktorý výborne poslúži pri upratovaní menšieho neporiadku alebo tam, kde sa ťažko dostanete s celým vysávačom. Ďalším benefitom je možnosť počas vysávania zároveň aj umyť podlahu, pretože vysávač disponuje aj mopom. S batériou, ktorá vydrží až 40 minút s jedným nabitím a bez kábla bude s vysávačom Concept VP4210 radosť vysávať. Vďaka osvetleniu LED na konci sacej hubice si posvietite na uprataný priestor a získate o ňom dokonalý prehľad.

Šikovný pomocník 3 v 1

Ak vás nebaví upratovanie, ktoré zvyčajne zaberá množstvo času, môžete si ľahko vypomôcť šikovným akumulátorovým vysávačom Concept VP4210. Nielenže povysáva, ale zároveň aj poumýva u vás doma všetky tvrdé podlahy. Určite oceníte, že tento vysávač nevíri prach, a preto je úplne vhodný pre alergikov alebo pre rodiny s malými deťmi.

Vysávač s možnosťou umývania

S vysávačom Concept VP4210 je možné ľahko a rýchlo nielen vysávať, ale zároveň aj umývať podlahu. Všetko čo je treba, je len doliať nádobu s vodou a jednoducho na ňu nasadiť saciu hubicu vysávača, stlačiť tlačidlo na nádobe slúžiacej na navlhčenie mopu a môžete začať. Teraz budete vysávať aj umývať zároveň, čím ušetríte veľa času, ktorý môžete využiť na čokoľvek iné, čo sa vám zapáči.

Už žiadny kábel

Počas upratovania nečakajte žiadne komplikácie s večne zavadzajúcim káblom. Vysávač Concept VP4210 využíva batériu Li-Ion, vďaka ktorej pocítite skutočnú slobodu pri upratovaní. Vysávanie tak bude nanajvýš komfortné a rýchle.

Praktický ručný vysávač

V tele vysávača Concept VP4210 sa nachádza praktický ručný vysávač, ktorý sa vám hodí pri upratovaní v aute, na kuchynskej linke alebo pri vysávaní omrviniek. S obsiahlym príslušenstvom využijete ručný vysávač na maximum.

Vysávanie odstredivou silou

Vysávač Concept VP4210 využíva princíp cyklónového vysávania. Všetok neporiadok, nečistoty a prach sú odstredivou silou hnané do nádobky na nečistoty, kde potom už len čakajú na to, kedy sa ich zbavíte. Ak ste vysali niečo, čo ste vysať nemali, nezúfajte. V nádobke totiž všetko nájdete.

Turbokefa na koberce

S motorizovanou turbokefou perfektne vysajete akýkoľvek koberec s prvotriednymi výsledkami. Ak má vaša rodina domácich miláčikov, turbokefu ocenia o to viac, pretože si bez problémov poradí s chlpmi zachytenými hlboko vo vláknach koberca. Turbokefu je možné jednoducho rozobrať, vyčistiť a opäť zložiť.

Kvalitná batéria Li-Ion 

Dostatočnú výdrž pre pohodlné a precízne upratovanie zabezpečuje batéria Li-Ion s výdržou až 40 minút s jedným nabitím. Vďaka tomu určite hravo stihnete vysať a umyť celú domácnosť. O stave batérie vás bude informovať svietiaca kontrolka.

Integrované svetlo LED 

Stáva sa vám, že vysávate ťažko dostupné miesta a nie ste si istí, či tam nezostal nejaký neporiadok? S vysávačom Concept VP4210 sa vám to už stávať nebude. Na hubici vysávača sa totiž nachádza praktické LEDkové osvetlenie, ktoré odhalí akékoľvek nečistoty.

REAL FORCE

Výrobky série Concept REAL FORCE patria medzi absolútnu špičku vo svojej kategórii. Disponujú množstvom moderných technológií a poctivým výkonom, vďaka čomu zabezpečia dokonalé čistenie vašej domácnosti.


Príslušenstvo:

  •  2x textília na mop
  •  Adaptér, umývateľný filter
  •  Dlhá štrbinová hubica
  •  Hubica na čalúnenie
  •  Hubica s kefkou
  •  Krátka štrbinová hubica

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Antibakteriálny
Typ upratovania Utieranie

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Tvrdé podlahy, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 3,5 h
Doba chodu 40 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Štrbinová
Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér
Kefy Rotačná

Filtre

Typ filtra HEPA filter, Umývateľný filter

Príkon

Príkon 200 W

Hlučnosť

Hlučnosť 83 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 27 cm
Výška 115 cm
Hĺbka 20 cm

Farba

Farba Čierna, Červená
Kód:  CONVY255
Produktové číslo:  VP4210
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01