Obnoviť stránku

CONCEPT VP4205 Wet and Dry 3 v 1 PERFECT CLEAN

2,7 4 hodnotení

CONCEPT VP4205 Wet and Dry 3 v 1 PERFECT CLEAN

Tyčový aku vysávač Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 PERFECT CLEAN vám hravo pomôže s upratovaním celej vašej domácnosti. Vysávač je vhodný na rýchle a pohodlné upratovanie na všetkých typoch podláh vrátane kobercov. Vysáva a utiera zároveň, takže vám ušetrí kopu času. Vďaka kvalitnej Li-Ion batérii zvládne na jedno nabitie upratovať až 40 minút. Cyklónové vysávanie sa vyznačuje vysokým výkonom a hygienickým čistením. Súčasťou vysávača Concept je tiež motorizovaná turbokefa, ktorú môžete využiť na upratovanie všetkých typov kobercov. Vysávač Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 disponuje aj odnímateľným ručným vysávačom, ktorý príde vhod pri upratovaní drobných nečistôt v domácnosti či vašom aute. Na hubici vysávača sa nachádza kvalitné LED osvetlenie, takže vášmu zraku nebudú skryté žiadne nečistoty.

Doba vysávania 40 minút

Motorizovaná turbokefa

3 v 1


Kľúčové vlastnosti tyčového vysávača Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 PERFECT CLEAN

  • Zvládnete na jedno nabitie upratovať až 40 minút
  • Prednosťou vysávača je vysoký výkon
  • Elegantný vzhľad v bielo-modrom vyhotovení
  • Disponuje odnímateľným ručným vysávačom
  • Cyklónové vysávanie s vysokým sacím výkonom
  • Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 vysáva a utiera naraz
  • Nečistoty sa odvádzajú priamo do zbernej nádoby
  • Motorizovaná turbokefa na upratovanie všetkých typov kobercov
  • Kvalitné LED svetlá na ľahké upratovanie
  • Nabíjanie potrvá 3,5 hodiny
  • Jednoduchá údržba vysávača Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1

Tyčový vysávač Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1

Tyčový aku vysávač Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 je skvelý pomocník do každej domácnosti. Zaiste si vás získa svojím elegantným vzhľadom v bielo-modrom vyhotovení. Vysávač Concept VP4205 disponuje tiež odnímateľným ručným vysávačom, ktorý využijete na upratovanie drobných nečistôt. S funkciou mopu zase hravo utriete svoju domácnosť dočista. Nečistoty upracete bez zbytočného vírenia prachu.

Praktický mop sa postará o čisté podlahy

Tyčový vysávač Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 sa postará o čisté a lesklé podlahy. Jednoducho stačí naplniť 150 mililitrovú nádržku na vodu a nasadiť ju jednoduchým pohybom na saciu trubicu vysávača. Mop aktivujete jemným zošliapnutím tlačidla na nádržke a môžete sa pustiť do práce. Utierate a vysávate zároveň, takže ušetríte hŕbu času.

Concept VP4205 na každú príležitosť

Veľkou výhodou tyčového vysávača Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 je bezdrôtová prevádzka, vďaka čomu sa nemusíte trápiť s káblami, ktoré by vám pri upratovaní len prekážali. Ak vám príde nečakaná návšteva, za okamih tak máte povysávané a utreté. Odteraz vás už nikto a nič neprekvapí!

Pohodlné ručné vysávanie

Veľkou výhodou tyčového aku vysávača Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 je možnosť ručného vysávania vďaka odnímateľnej jednotke. Veľmi jednoducho tak môžete upratať drobné nečistoty na stole, pod gaučom alebo si ho môžete vziať dokonca na upratovanie vášho auta. Tento všestranný pomocník je rovnako vybavený štrbinovou hubicou. 

Cyklónové vysávanie 

Tyčový aku vysávač Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 funguje na princípe cyklónového vysávania, vďaka čomu sa bude prach aj nečistoty odvádzať priamo do zbernej nádoby. To všetko vďaka odstredivej sile. Nemusíte sa teda obávať, že povysávate niečo, čo nechcete. Ak sa tak však stane, predmet nájdete v nádobe. Cyklónové vysávania je vybavené stálym sacím výkonom.

Motorizovaná turbokefa na upratovanie všetkých typov kobercov

Tyčový vysávač Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 môžete pohodlne využiť aj na vysávanie kobercov. Vysávač je totiž vybavený motorizovanou turbokefou, ktorá si hravo poradí so všetkými typmi kobercov. Ak máte doma domácich miláčikov, je vysávač Concept VP4205 pre vás ako stvorený. Za chvíľku tak zvládnete upratovanie celej vašej domácnosti. Vysávač nevyžaduje ani príliš zložitú údržbu. Jednoducho ho stačí rozobrať, vyčistiť a zase zložiť.

Aku vysávač VP4205 Wet and Dry 3 v 1 zaistí až 40 minút prevádzky

Aku vysávač Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 je vybavený kvalitnou Li-Ion batériou, ktorá vám zaistí až 40 minút na jedno nabitie. Batéria sa vyznačuje vysokým výkonom a veľmi dlhou životnosťou. Len o 3,5 hodiny bude vysávač nabitý a opäť pripravený do akcie. Na tele vysávača sa nachádza svetelná kontrolka, ktorá vás informuje, či je vysávač už nabitý.

Kvalitné LED osvetlenie na prehľadné upratovanie

Tyčový aku vysávač Concept VP4205 Wet and Dry 3 v 1 je vybavený kvalitným LED osvetlením, vďaka ktorému vám neunikne ani smietka. LED svetlá vám posvietia aj na tie najtemnejšie miesta a kúty vašej domácnosti. Vždy tak budete mať perfektne čistý a uprataný domov.

Perfect Clean s radom užitočných informácií

Firma Concept si pre vás pripravila rad pomocníkov na upratovanie, ktoré majú rovnaký dizajn. Môžete si vybrať ten, ktorý bude lahodiť vášmu oku. Aby ste mali upratovanie pod kontrolou, odporúčame pozrieť sa na stránku, ktorá je venovaná radu Perfect Clean, kde nájdete veľa informácií o tom, koľko času strávite upratovaním. Stačí kliknúť TU.

Doplňujúce informácie: 

Príkon: 90/200 W
Hlučnosť: 78/83 dB
Farba: biela + modrá
Hmotnosť: 3,3 kg (bez príslušenstva)
Rozmer: 116 × 21 × 18,5 (v × š × h)

Príslušenstvo:

1× textília pre mop
Adaptér – dĺžka kábla 150 cm
Umývateľný filter
Dlhá štrbinová hubica
Hubica s kefkou

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy, Antibakteriálny
Typ upratovania Utieranie, Mokré čistenie

Vlastnosti

Vlastnosti LED osvetlenie

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 3,5 h
Doba chodu 40 min
Kapacita batérie 2 000 mAh
Napätie batérie 21,6 V

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, Ručný, 3 v 1, Vodný

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová
Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér
Ďalšie príslušenstvo Mopovacia textília

Filtre

Typ filtra HEPA filter, Umývateľný filter

Príkon

Príkon 200 W

Hlučnosť

Hlučnosť 83 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 18,5 cm
Výška 116 cm
Hĺbka 21 cm
Hmotnosť 3,3 kg

Farba

Farba Biela, Modrá
Kód:  CONTV154
Produktové číslo:  VP4205
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18