Obnoviť stránku

Concept VP4200 3v1 PERFECT CLEAN

3,8 21 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept VP4200 3v1 PERFECT CLEAN


3 v 1

Vysáva a vytiera

Li-Ion batéria


Concept VP4200 3v1 PERFECT CLEAN je splneným snom každej gazdinky. Predstavuje revolučného pomocníka na upratovanie, ktorý ho maximálne zjednoduší a urýchli, a to vďaka svojej funkcii 3 v 1 – bezkáblový tyčový vysávač, ručný vysávač a mop. Veľmi pohodlne povysávate koberce celej vašej domácnosti a v jednom ťahu vysajete aj vytriete všetky tvrdé podlahy. Vďaka tomu ušetríte nielen čas, ale upratovanie takisto prebehne bez zbytočného vírenia prachu. Za pomoci odnímateľnej jednotky na ručné vysávanie už nebudete nikdy potrebovať metličku a lopatku.


Concept VP4200 šetrí váš čas

Tyčový vysávač Concept VP4200 v sebe snúbi hneď tri prístroje v jednom tele, a to tyčový vysávač, ručný vysávač a mop. Vďaka užitočnej funkcii 3 v 1 rozhodne ušetríte veľa času pri upratovaní svojho domova. Svoj teraz voľný čas tak môžete tráviť podľa svojej vôle!


Concept VP4200 – mop

Na udržiavanie vašich podláh dokonale čistých stačí naplniť nádržku s objemom 150 ml vodou, nasadiť saciu hubicu vysávača a začať. Zošliapnutím tlačidla navlhčíte mop a budete sa tak môcť pustiť do pohodlného a ničím nerušeného upratovania.


Bezkáblové upratovanie domácnosti

Concept VP4200 umožňuje bezkáblové vysávanie. Prístroj disponuje Li-Ion batériou, ktorá udrží vysávač v prevádzke na jedno nabitie až 40 minút. O ďalšie dve hodiny, keď sa batéria znova nabije, je možné vysávač opäť používať. Prostredníctvom svetelnej kontrolky budete mať dokonalý prehľad o stave batérie a dozviete sa, keď bude pripravený opäť na výkon.


Ručný vysávač na malé upratovanie

Už nebudete musieť hľadať lopatku a metličku ak budete chcieť upratať rozsypané suroviny počas varenia alebo iný drobný neporiadok. Z tyčového vysávača Concept VP4200 jednoducho vyberiete ručný vysávač a môžete sa dať do práce. Takýto vysávač vám príde vhod napríklad pri rýchlom upratovaní po deťoch, vysávaní automobilu a iných horšie dostupných miest.


Cyklónové vysávanie

Vďaka rotácii vysávaného vzduchu vnútri nádoby dochádza k odstredivej sile, ktorá vás zbaví všetkých nečistôt a prachu. Všetok vysatý neporiadok sa ukladá v nádobe s obsahom 600 ml. Súčasťou celého systému je aj karbónový filter, ktorý sa postará o nepohodlné častice. Vy tak budete mať domácnosť perfektne čistú, a to vďaka tyčovému vysávaču Concept VP4200.


Turbo kefa

Pokiaľ máte doma chlpatých domácich miláčikov, nezúfajte. Turbo kefa, ktorá je súčasťou tyčového vysávača Concept VP4200, si s nimi bez problémov poradí. Kefa je vhodná na všetky typy kobercov a jej údržba je vďaka jedinečnej konštrukcii veľmi jednoduchá.


LED osvetlenie tyčového vysávača Concept VP4200

Ďalšia z predností vysávača Concept VP4200 je LED svetlo umiestnené priamo na hubici, vďaka čomu posvieti na horšie viditeľné miesta, ako sú napríklad tie pod nábytkom. Za pomoci LED svetla a rotačnej kefy dokonale vysajete aj ťažko prístupné či horšie viditeľné miesta.



K dokonalej čistote vašej domácnosti vám pomôžu spotrebiče značky Concept. Môžete si vybrať zo širokej škály rôznych pomocníkov. Iste si medzi nimi nájdete svojho favorita!

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Utieranie

Typ povrchu

Typ povrchu Čalúnenie

Napájanie

Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 2,5 h
Doba chodu 30 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Hlučnosť

Hlučnosť 79 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 26 cm
Výška 115 cm
Hĺbka 2 cm
Hmotnosť 3,3 kg

Farba

Farba Biela, Tyrkysová
Kód:  CONVP420
Produktové číslo:  VP4200
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03