Obnoviť stránku

Concept VP4170 UV 3 v 1 REAL FORCE

3,9 8 hodnotení

Concept VP4170 UV 3 v 1 REAL FORCE

Antibakteriálna UVC hubica

Zdravá domácnosť

3 v 1 - všestranné využitie

Univerzálny vysávač Concept VP4170 do všetkých domácností

Zháňate univerzálny vysávač, ktorý vám maximálne uľahčí upratovanie v domácnosti? Vysávač Concept VP4170 sa pýši označením 3 v 1, a to právom. Zvonka tela vysávača sa totiž nachádza praktický ručný vysávačktorý skvele poslúži na upratovanie drobného neporiadku alebo tam, kde sa ťažko dostanete s celým vysávačom. Ďalším benefitom je jedinečná hubica s UV lampou, ktorá si hravo poradí s čistením matracov či čalúneného nábytku a spoľahlivo vás zbaví až 99,9 % vírusov a baktérií. S batériou, ktorá vydrží až 50 minút na jedno nabitie a absenciou kábla, bude s vysávačom Concept VP4170 radosť vysávať.

Šikovný pomocník 3 v 1

Ak vás nebaví upratovanie, ktoré zvyčajne zaberá fúru času, tak si môžete ľahko vypomôcť šikovným vysávačom Concept VP4170. Možno ho použiť ako klasický alebo ručný vysávač a dokonca s ním vďaka špeciálnej hubici s UV lampou vyčistíte matrace aj čalúnený nábytok.

Antibakteriálna UVC hubica

Súčasťou vysávača VP4170 je hubica s technológiou UV žiarenia, čo iste oceníte ak máte malé deti či alergikov a chcete mať doma zdravé a čisté prostredie. Keďže vás hravo zbaví baktérií, roztočov a ďalších nebezpečných mikroorganizmov, bez použitia chemických prostriedkov. Môžete s ním vyčistiť posteľnú bielizeň, matrace, koberce či tvrdé podlahy alebo čalúnený nábytok.

Už žiadny kábel

Počas upratovania nečakajte žiadne komplikácie s večne prekážajúcim káblom. Vysávač Concept VP4170 využíva Li-Ion batériu, vďaka ktorej pocítite skutočnú slobodu počas upratovania, pretože môžete vysávať v kuse až 50 minút. Vybrať si môžete z dvoch režimov prevádzky: ECO prevádzku, ktorá slúži na bežné vysávanie alebo TURBO prevádzku s ktorou dosiahnete v okamihu maximálny výkon a naozaj upratanú domácnosť.

Na neporiadok si posvieti

S vysávačom Concept VP4170 dosiahnete dokonale uprataný domov. Je vybavený 3 integrovanými LED svetlami, vďaka ktorým uvidíte každú smietku aj v temných kútoch.

Turbokefa s vysokou sacou silou

Vysávač Concept VP4170 tiež disponuje turbokefou s vysokou sacou silou, ktorú môžete použiť na všetky typy kobercov. Iste ho oceníte v domácnostiach s malými deťmi alebo domácimi miláčikmi. Ani čistenie turbokefy vám nezaberie veľa času, jednoducho ju rozoberiete, vyčistíte a zase zložíte.


Ručný vysávač

Súčasťou vysávača Concept VP4170 UV 3 v 1 REAL FORCE je odnímateľná ručná jednotkaktorú oceníte pri vysávaní omrviniek na sedačke, stole, kuchynskej linke či v kufri auta.


Nabíjacia stanica

Samozrejmosťou je nabíjacia stanica, vďaka ktorej vysávač Concept VP4170 znovu dobijete za 4 – 6 hodín. Navyše v sebe ukrýva úložný priestor, do ktorého si môžete uschovať malé príslušenstvo.

Jednoduché uskladnenie aj údržba

Hlavu si nemusíte lámať ani s uskladnením vysávača Concept VP4170. Ručnú jednotku jednoducho rozoberiete a ak treba, tak aj vyčistíte. Pre ešte jednoduchšie uskladnenie je vysávač Concept VP4170 vybavený sklopným držadlom, vďaka čomu sa zmestí aj do malých priestorov.

REAL FORCE

Výrobky z radu Concept REAL FORCE patria medzi absolútnu špičku vo svojej kategórii. Disponujú radom moderných technológií a poctivým výkonom, vďaka čomu vám zaistia dokonalé čistenie vašej domácnosti.

Príslušenstvo:

  • 1× malé príslušenstvo
  • UV hubica so sterilizáciou
  • Adaptér
  • Nabíjací stojan

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy, Antibakteriálny

Vlastnosti

Vlastnosti LED osvetlenie

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 6 h
Doba chodu 50 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1, Autovysávač

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica

Filtre

Typ filtra EPA filter

Príkon

Príkon 125 W

Hlučnosť

Hlučnosť 84 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 27 cm
Výška 113 cm
Hĺbka 18 cm
Hmotnosť 4 kg

Farba

Farba Čierna, Červená
Kód:  CONTV781
Produktové číslo:  vp4170
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16