Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Concept VP4160 Mighty 25,2 V

3,9 65 hodnotení

Concept VP4160 Mighty 25,2 V

Doprajte si pohodlné a rýchle upratovanie s tyčovým aku vysávačom Concept VP4160 Mighty, ktorý je vhodný na všetky druhy podláh vrátane kobercov. Vďaka kvalitnej Li-Ion batérii dokáže na jedno nabitie upratovať až 55 minút. Cyklónové vysávanie sa vyznačuje vysokým výkonom a hygienickým čistením. Súčasťou vysávača Concept je aj motorizovaná turbokefa, ktorú môžete využiť na upratovanie všetkých typov kobercov. Vysávač Concept VP4160 2 v 1 disponuje aj odnímateľným ručným vysávačom, ktorý využijete na upratovanie drobných nečistotu, či vášho automobilu. Kvalitné LED svetlá vám zabezpečia pohodlné upratovanie ťažko prístupných miest.

Doba vysávania 55 minút

2 v 1

Motorizovaná turbokefa


Kľúčové vlastnosti ručného vysávača Concept VP4160 Mighty

  • Na jedno nabitie môžete upratovať až 55 minút
  • Prednosťou vysávača je vysoký výkon
  • Elegantný vzhľad v striebornom vyhotovení
  • LED podsvietenie na rukoväti
  • Vysávač je vybavený výkonným a veľmi kvalitným DC motorom
  • Disponuje aj odnímateľným ručným vysávačom
  • Batéria netrpí pamäťovým efektom
  • Na výber máte dve rýchlosti vysávania
  • Cyklónové vysávanie s vysokým sacím výkonom
  • Nečistoty sú odvádzané priamo do zbernej nádoby
  • Vysávanie je vďaka umývateľnému EPA filtru 11 absolútne hygienické
  • Motorizovaná turbokefa na upratovanie všetkých typov kobercov
  • Kvalitné LED svetlá na ľahké upratovanie
  • Nabíjanie 4 – 5 hodín
  • Tlačidlo na ľahké vybratie nádoby
  • Sklopné držadlo


Tyčový vysavač Concept VP4160 Mighty 2 v 1 

Tyčový aku vysávač Concept VP4160 Mighty je skvelý pomocník do každej domácnosti. Určite si vás získa svojím elegantným dizajnom v striebornom vyhotovení. Pre lepšiu viditeľnosť je vysávač vybavený LED podsvietením na rukoväti. Vysávač je vybavený výkonným a veľmi kvalitným DC motorom, ktorý vám zaručí vysokú saciu silu. Vďaka tomu veľmi jednoducho upracete celú vašu domácnosť. Vysávač Concept VP4160 2 v 1 disponuje aj odnímateľným ručným vysávačom, ktorý využijete na upratovanie drobných nečistôt.

Kvalitná Li-Ion batéria vydrží až 55 minút na jedno nabitie

Kvalitná Li-Ion batéria s kapacitou 2 500 mAh vám zabezpečí až 55 minút na jedno nabitie. Veľkou výhodou tyčového vysávača Concept VP4160 Mighty je bezdrôtová prevádzka, vďaka čomu sa nemusíte trápiť s káblami, ktoré by vám pri upratovaní len prekážali. Li-Ion batéria sa vyznačuje vysokým výkonom a aj veľmi dlhou životnosťou. Batéria zároveň netrpí pamäťovým efektom, ktorý spôsobuje nesprávne nabíjanie a trvalý pokles kapacity akumulátora. Na výber máte dve rýchlosti vysávania, ktoré si nastavíte podľa svojich potrieb. Na bežné vysávanie slúži režim ECO a druhá rýchlosť je ideálna na dosiahnutie maximálneho sacieho výkonu.

Cyklónové vysávanie s vysokým sacím výkonom

Tyčový aku vysávač Concept VP4160 Mighty funguje na princípe cyklónového vysávania, vďaka čomu sú prach a nečistoty odvádzané priamo do zbernej nádoby. To všetko vďaka odstredivej sile. Nemusíte sa tak obávať toho, že by ste vysali niečo, čo nechcete. Ak sa tak však stane, predmet nájdete v nádobe. Cyklónové vysávanie je vybavené stálym sacím výkonom. Veľkou výhodou je aj absencia vreciek. Vysávanie je vďaka umývateľnému EPA filtru 11 absolútne hygienické a vhodné aj pre alergikov. Počas upratovania nedochádza k víreniu prachu a umývateľný EPA filter poskytuje vysokú mieru filtrácie.

Motorizovaná turbokefa na upratovanie všetkých typov kobercov

Tyčový vysávač Concept VP4160 Mighty môžete pohodlne využiť aj na vysávanie kobercov. Vysávač je totiž vybavený motorizovanou turbokefou, ktorá si hravo poradí so všetkými typmi kobercov. Ak máte doma domácich miláčikov, je vysávač Concept VP4160 pre vás ako stvorený. V priebehu okamihu zvládnete upratovanie celej vašej domácnosti. Vysávač nevyžaduje ani príliš zložitú údržbu. Jednoducho ho stačí rozobrať, vyčistiť a zase zložiť, aby bol opäť pripravený na ďalšie upratovanie.

Jednoduchá a rýchla údržba vysávača Concept VP4160 Mighty

Aby ste mali pohodlné nielen upratovanie, ale aj údržbu, je vysávač Concept VP4160 Mighty vybavený veľmi jednoduchým a rýchlym čistením. V prípade, že už máte nádobu na nečistoty plnú, jednoducho stlačte tlačidlo na hornej strane vysávača, nádobu uvoľníte a nečistoty vysypete. Filter ľahko umyte pod tečúcou vodou, vysušte a opäť s nádobou zložte dohromady.

Kvalitné LED svetlá na jednoduché upratovanie

Tyčový aku vysávač Concept VP4160 Mighty je vybavený kvalitným LED osvetlením, vďaka ktorému vám neunikne ani smietka. Tri LED svetlá vám dokonale posvietia aj na tie najtemnejšie miesta a kúty vašej domácnosti. Vždy tak budete mať perfektne čistý a uprataný domov.

Pohodlné ručné vysávanie 

Veľkou výhodou tyčového aku vysávača Concept VP4160 Mighty je možnosť ručného vysávania vďaka odnímateľnej jednotke. Veľmi jednoducho tak môžete upratať drobné nečistoty na stole, pod gaučom, či si ho môžete vziať dokonca na upratovanie vášho automobilu. Tento všestranný pomocník je vybavený aj štrbinovou hubicou, ktorá je skvelá na upratovanie ťažko prístupných miest. Súčasťou je aj hubica s kefkou, ktorá je vynikajúca na odstránenie prachu z nábytku, žalúzií a kníh tak, aby nedošlo k ich poškodeniu.

Vysávač Concept VP4160 Mighty nezaberie príliš veľa miesta

Až budete mať upratané, je potrebné umiestniť vysávač Concept VP4160 Mighty do nabíjacej stanice. Vďaka sklopnej rukoväti môžete vysávač umiestniť naozaj kamkoľvek. Iba za 4 – 5 hodín bude vysávač nabitý a opäť pripravený do akcie.

Doplňujúce informácie: 

Farba:  strieborná
Hlučnosť: 82 dB
Hmotnosť: 2,8 kg (bez príslušenstva)
Rozmery: 120 × 26 × 15 (v × š × h)

Príslušenstvo:

2× malé príslušenstvo
Adaptér – dĺžka kábla 180 cm
Nabíjacia stanica

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Vysávanie

Vlastnosti

Typ ovládania Na tele
Materiál trubice Plast

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 5 h
Doba chodu 55 min
Kapacita batérie 2 500 mAh
Napätie batérie 25,2 V

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér, Nabíjacia stanica
Kefy Turbo

Filtre

Typ filtra EPA filter

Príkon

Príkon 170 W

Hlučnosť

Hlučnosť 84 dB

Zberná nádoba

Objem 0,5 l
Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Šírka 26,4 cm
Výška 113 cm
Hĺbka 17,5 cm
Hmotnosť 2,8 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  CONTV768
Produktové číslo:  VP4160
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08