Obnoviť stránku

Concept VP4115 2v1 PERFECT CLEAN

4,8 4 hodnotení

Concept VP4115 2v1 PERFECT CLEAN

Tyčový akumulátorový vysávač 2 v 1 VP4115

Rýchle upratovanie
2 v 1
Li-Ion batéria
Concept VP4115

Vždy pripravený

Tyčový vysávač Concept VP4115 predstavuje revolučného pomocníka nielen vďaka svojej funkcii 2 v 1, ale tiež preto, že umožňuje bezkáblové vysávanie. Vysávač je vybavený Li-Ion batériou, ktorá udrží vysávač v prevádzke na jedno nabitie až 30 minút. Za ďalšie tri hodiny, keď sa batéria znova nabije, možno vysávač opäť používať. Prostredníctvom svetelnej kontrolky budete mať dokonalý prehľad o stave batérie a dozviete sa, keď bude pripravený opäť na výkon.

Bez návštevy servisu

Obrovskou prednosťou batérie je jej možnosť nabíjania aj v okamihu, keď nie je úplne vybitá. Nedisponuje totiž tzv. pamäťovým efektom, takže sa neničí pri nabíjaní bez úplného vybitia. Batériu môžete tiež nabíjať samostatne v stojane bez tela tyčového vysávača Concept VP4115. Výmenu batérie môžete vykonať pohodlne doma, bez nutnosti riešiť návštevu servisu.

Concept VP4115
Concept VP4115

Povedzte zbohom krátkym káblom

Tyčový vysávač Concept VP4115 si obľúbite predovšetkým pre jeho všestrannosť. Podlahový vysávač využijete pri luxovaní všetkých podláh vo vašej domácnosti. S týmto tyčovým vysávačom od spoločnosti Concept sa nemusíte namáhať s prepájaním kábla do inej zásuvky v každej miestnosti.

Lopatku už hľadať nebudete

Vysávač Concept VP4115 je vybavený ručnou odnímateľnou jednotkou, ktorú oceníte pri vysatí drobných nečistôt v kuchyni, pri upratovaní po deťoch či pri iných situáciách, kde nie je potrebný klasický vysávač.

Concept VP4115
Concept VP4115

Pod lampou už nie je najväčšia tma

Prednosťou vysávača Concept VP4115 je LED svetlo umiestnené priamo na hubici, vďaka čomu posvieti na horšie viditeľné miesta, ako sú napríklad tie pod nábytkom. Pomocou LED svetla a rotačnej kefy dokonale vysajete aj ťažko prístupné či horšie viditeľné miesta. Vysávač Concept VP4115 jednoducho perfektne vysaje každé miesto vášho bytu a domu a výrazným spôsobom vám uľahčí upratovanie.

Stačí si len vybrať

Vysávač Concept VP4115 je vybavený elektrickou rotačnou kefou, ktorá zaistí ešte efektívnejšie vysávanie. Výsuvná hubica na ručnej jednotke je ideálnou voľbou na upratovanie úzkych priestorov či čalúnených poťahov. Výkon vysávača si môžete regulovať prostredníctvom jedného tlačidla.

Concept VP4115
Concept VP4115

Jednoduchá údržba

Údržba ručnej jednotky je veľmi jednoduchá. Ľahko ju rozoberiete a rovnako jednoducho vyčistíte. Na pohodlné uskladnenie je vysávač Concept VP4115 vybavený sklopným držadlom, vďaka ktorému vám nezaberie takmer žiadne miesto.

Rodina Perfect Clean

Nie nadarmo sa hovorí čistota pol zdravia. Preto spoločnosť Concept pripravila celý rad pomocníkov na upratovanie vašej domácnosti. Stačí si len vybrať, ktorý vám bude vyhovovať a padne vám do ruky.

Concept VP4115

Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh, Čalúnenie, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 3 h
Doba chodu 30 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie
Kefy Rotačná

Hlučnosť

Hlučnosť 79 dB

Farba

Farba Biela, Tyrkysová
Kód:  CONVP411
Produktové číslo:  VP4115
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14