Obnoviť stránku

Concept VP-8310 PSST!

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept VP-8310 PSST!

Páni, iste poznáte tie chvíle, keď sledujete vypätý športový zápas, a vaša milovaná polovička začne vysávať obývaciu izbu. Vy náhle počujete iba všadeprítomný zvuk protivného zariadenia a zápas sa chýli ku koncu. Teraz vám ostávajú len dve možnosti. Prinútiť vašu lásku, aby prestala vysávať, alebo jej zaobstarať novinku od spoločnosti Concept. VP-8310 PSST !, tento produkt je takmer nepočuteľný. Hlučnosť 68 dB, to je všetko čo vás bude "rušiť" u vášho obľúbeného programu.

Kľúčové vlastnosti

  • Hlučnosť iba 68 dB
  • Akčný rádius 8 metrov
  • Dĺžka prívodného kábla celých 5 metrov
  • Využitá technológia HEPA filter 10
  • Široká paleta využitia pri vysávaní
  • Jednoduchá manipulácia so zariadením

Tichý dravec

Vysávač disponuje príkonom 800 W a sacím výkonom 18 kPa. Regulácia sania sa prevádza cez elektronický regulátor veľmi ľahko. Veľkokapacitný sáčok s objemom 4 litre zo špeciálnej tkaniny udrží všetky baktérie vo vnútri prístroja. Ďalšou poistkou čistého vzduchu je umývateľný HEPA filter 10, vďaka nemu je vysávanie prostredia vhodné pre alergikov aj vašich domácich miláčikov. Je zaradený do energetickej triedy B.

Veľké zadné a otočné predné kolieska sprostredkujú ľahkú manipulovateľnosť zariadenia. Len 4,8 kg hmotnosti a plastové madlo poskytne jednoduché prenášanie z miesta na miesto. Akčný rádius zariadenia je celých 8 metrov. Päť metrov dlhý prívodný kábel vám dovolí skutočnú voľnosť pri vysávaní. Súčasťou balenia je ECO podlahová hubica, ktorá je určená na vysávanie kobercov, predložiek, behúňov, lina, vinylu a podobných podlahových krytín. Ďalej sa môžete tešiť z kombinovanej štrbinovej hubice s kefkou, ktorá napomôže k ľahkému vysávaniu ťažko prístupných miest.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 1 000 W

Hlučnosť

Hlučnosť 68 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 50 cm
Výška 32 cm
Hĺbka 30 cm
Hmotnosť 4,8 kg

Farba

Farba Modrá
Kód:  CONVS006
Produktové číslo:  8595631000151
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09