Obnoviť stránku

Concept VP-5095

4,0 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept VP-5095


Concept VP-5095 800W
 

Bez kompromisov

Tento vysávač je nemenný – bude s vami po celý čas tak, ako ho poznáte. Vďaka nádoby na nečistoty odpadá neustále nakupovanie vreciek a jeho stabilný výkon zaistí dokonale čistú domácnosť. O zachytenie rôznych nečistôt a alergénov sa jednoducho postará kvalitný a umývateľný HEPA filter 10.

Concept VP-5095 800W
 

Vysávajte silou cyklónu

Bezvreckový vysávač Concept VP5095 disponuje motorom s príkonom 800 W, ktorý zaistí perfektné upratovanie vašej domácnosti – špina nemá šancu. Umývateľný HEPA filter 10 zaručí bezpečný a čistý domov aj pre alergikov. Kapacita nádoby na prach a nečistoty činí skvelých 2,5l, takže určite bohato postačí na vysatie celého bytu či domu. Na vyprázdnenie nádoby stačí stlačiť iba jedno tlačidlo a vy sa tak môžete zbaviť celého obsahu bez toho, aby ste s neporiadkom prišli do kontaktu.


Concept VP-5095 800W
 

Štrbinová hubica

Na komplexné upratovanie domácnosti, aj na ťažko dostupných miestach, slúži štrbinová hubica a hubica s kefkou na čalúnenie. Dokážete tak vyčistiť každučký kútik a kadejakú súčasť nábytku. Vaša domácnosť tak bude len žiariť.

Concept VP-5095 800W
 

Podlahová hubica

Ideálna na vysávanie všetkých typov podláh. Ak sa chcete pustiť do vysávania kobercov, stačí prepnúť klapku a vysunúť tak štetiny, ktoré pomáhajú pri vysávaní. Unikátna konštrukcia motora zaistí skvelú účinnosť vysávania.

Concept VP-5095 800W
 

Turbokefa

Vysávate koberce a stále sa nie a nie zbaviť chlpov a vlasov? Na tento účel vám jednoducho poslúži turbokefa, ktorý vysáva a kefuje v jednom kroku. Vďaka jeho veľkosti získate širší záber a tak vám upratovanie zaberie menej času.


Príslušenstvo

  • Turbokefa
  • Podlahová hubica
  • Hubica na čalúnenie s kefkou
  • Štrbinová hubica
 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ povrchu

Typ povrchu Čalúnenie

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Štrbinová
Kefy Rotačná

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 800 W

Hlučnosť

Hlučnosť 77,6 dB

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 4,7 kg

Farba

Farba Oranžová
Kód:  CON002a32
Produktové číslo:  VP5095
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19