Obnoviť stránku

Concept VP-5095

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept VP-5095

Neustála výmena a kupovanie papierových vrecák je poriadna otrava. Kúpte si tento praktický vysávač spoločnosti Concept s cyklónovým saním. VP-5095 predstavuje ideálneho pomocníka do každej domácnosti. Vyniká nielen svojím výkonom, ale aj bohatým príslušenstvom, moderným dizajnom a jednoduchou obsluhou.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový cyklónový vysávač
  • Perfektný pomer cena/výkon
  • Odpadá dokupovanie papierových vrecák
  • Silný motor
  • Umývateľný HEPA filter
  • Objemná nádoba na odpad
  • Regulácia výkonu
  • Samonavíjací kábel

Silný motor s príkonom 800 W vytiahne aj z hustého koberca tie najmenšie častice. Disponuje 2,5 l nádobou pre odpad, ktorú možno po naplnení ľahko vybrať a vysypať. Už sa nemusíte obťažovať s výmenou prachových vreciek. HEPA filter je takmer bezúdržbový a sem tam ho stačí umyť pod vodou. Navyše pohltí väčšinu roztočov, baktérií a alergénov, takže ovzdušie vo vašej domácnosti bude oveľa čistejšie a príjemnejšie.

Súčasťou vysávača je kovová teleskopická trubica, s ktorou pohodlne dosiahnete aj do väčších vzdialeností. Dĺžka samonavíjacieho prívodného kábla je 5 m a akčný rádius je až 8 m, čím odpadá neustále prepojovanie medzi zásuvkami. Manipuláciu a celkové používanie spríjemní nízka hmotnosť a široká škála príslušenstva.

S podlahovou hubicou bezpečne vysajete všetky tvrdé povrchy, koberce či predložky. Do ťažko dostupných miest sa ľahko dostanete pomocou štrbinového nadstavca. Turbokefa dokonale vyčistí sedačky alebo kreslá od chlpov vašich maznáčikov. Oceníte aj hubicu na čalúnenie s kefkou, s ktorou bezpečne zotriete prach z nábytku alebo parapetu, bez toho aby došlo k ich poškriabaniu.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ povrchu

Typ povrchu Čalúnenie

Typ vysávača

Typ vysávača Cyklónový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Štrbinová
Kefy Rotačná

Filtre

Typ filtra HEPA filter, Umývateľný filter

Príkon

Príkon 800 W

Hlučnosť

Hlučnosť 77,6 dB

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 4,7 kg

Farba

Farba Oranžová
Kód:  CON002a12
Produktové číslo:  VP5095
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13