Obnoviť stránku

Concept TM4751 PRESSITO

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept TM4751 PRESSITO

Tyčový mixér Concept TM4751 PRESSITO čiernej farby vám pomôže pri príprave širokej škály pokrmov. Po použití stačí mixér opláchnuť alebo umyť v umývačke riadu. Tyčový mixér sa stane nenahraditeľným pomocníkom pri sekaní rôznych ingrediencií. Concept TM4751 PRESSITO vám príde vhod pri výrobe ľadovej triešte, koktailov, polievok, krémov,zeleninových pyré a veľa ďalšieho.


Široké využitie

Funkcia tyčového mixéra

Jednoduchá údržba


Kľúčové vlastnosti Concept TM4751 PRESSITO

  • Tyčový mixér TM4751 a chopper v čiernom vyhotovení
  • Extra výkonný a tichý DC motor
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • Hodí sa na výrobu ľadovej triešte, koktailov, polievok, krémov, zeleninových pyré
  • Plynulá regulácia otáčok + režim TURBO
  • Obsahuje metlu na šľahanie, stojanček, 500 ml chopper a 800 ml mixovaciu nádobu s viečkom
  • Jednoduché čistenie a údržba
  • Všetky súčasti mixéra sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Praktický držiak

Bohaté príslušenstvo pre dokonalé pokrmy

Tyčový mixér Concept TM4751 sa stane vaším nepostrádateľným pomocníkom v kuchyni. Ponúka bohaté príslušenstvo, s ktorým bude príprava vašich obľúbených pokrmov naprostá hračka. S mixérom pripravíte osviežujúce ľadové triešte, chutné zeleninové alebo ovocné kokteily. Ak ste si ešte nikdy neskúšali pripraviť v mixéri polievku či krémy, určiteto musíte vyskúšať, pretože krásne krémovou polievkou zožnete u svojej rodiny obrovský úspech. Ak radi pečiete, balónová metla vám umožní vyšľahať bielok do báječných domácich dezertov. V mixéri môžete pripraviť naozaj mnoho pokrmov. Stačí si vybrať z bohatého príslušenstva mixéra Concept TM4751.V balení nájdete metlu na šľahanie, klasickú sekaciu nohu a chopper.

Výkonný mixér Concept TM4751

Výkonný mixér Concept TM4751 má príkon 800 W a jeho rýchlosť môžete ľahko regulovať priamo na tele mixéra. K dispozícii budete mať tiež funkciu TURBO. Ergonomicky tvarovaná rukoväť padne príjemne do ruky, takže je manipulácia s mixérom naozaj pohodlná. Všetky súčasti mixéra sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, takženeprenášajú žiadne pachy.

Jednoduchá údržba mixéra Concept

Po použití stačí mixér Concept TM4751 jednoducho opláchnuť alebo umyť v umývačke riadu. Ušetríte tak veľa času, ktorý môžete využiť na ďalšiu prípravu pokrmov či odpočinok. Mixér môžete po umytí uložiť do praktického držiaka a mať tak všetko príslušenstvo vždy pri ruke.

2 farebné varianty mixérov Concept

Tyčový mixér Concept vám môže robiť parádu v kuchyni hneď v dvoch farebných vyhotoveniach. Ak vám do kuchyne neladí čierna farba, môžete si tyčový mixér Concept kúpiť v slušivej bielej farbe.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Funkcie Drvenie ľadu, Sekanie, Šľahanie, Krájanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 1
Vlastnosti Plynulá regulácia rýchlosti tlakom na tlačidlo, Turbo rýchlosť
Materiál nohy Kov

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Mixovacia nádoba, Šľahacia metla

Rýchlosť

Príkon 800 W
Kód:  CONMT006
Produktové číslo:  8595631003107
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16