Obnoviť stránku

CONCEPT SVE6550wh

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
378,90 €

CONCEPT SVE6550wh

Pri zaobstaraní sporáka by ste mali dbať na správny výber varnej dosky, aby bola vhodná pre váš riad. Na sporáku sú integrované 4 varné zóny, pričom 2 z nich sú duálne. Rúra Concept SVE6550wh vám ponúkne priestor s objemom 65 litrov. Vďaka parnému čisteniu ušetríte veľa času pri údržbe. Kuchynská rúra sama mení mastnoty a nečistoty na popol, ktorý stačí jednoducho zotrieť. Sporák so sklokeramickou doskou Concept SVE6550wh patrí do energetickej triedy A. Vďaka 11 funkciám pečenia zvládnete prípravuvšetkých vašich obľúbených pokrmov.



Sklokeramická doska

11 funkcií pečenia

Teleskopické lišty


Kľúčové vlastnosti sporáka Concept SVE6550wh

  • Sporák Concept SVE6550wh so sklokeramickou doskou
  • Jednoduchá a rýchla údržba sklokeramickej dosky
  • 4 varné zóny – 2 duálne
  • Rúra s objemom 65 litrov na prípravu viacerých pokrmov naraz
  • Plechy aj vnútorný povrch rúry sú opatrené špeciálnym povrchom
  • Kuchynský sporák Concept SVE6550wh vám ponúkne 11 funkcií pečenia
  • Rúra sa zahreje na 150 °C iba za 4 minúty
  • Na vnútornej strane dvierok rúry nájdete praktické recepty
  • Dvierka rúry sú tvorené trojitým sklom
  • Praktické teleskopické lišty
  • Čistenie rúry pomocou pary
  • Špeciálna výsuvná zásuvka na príslušenstvo
  • Sporák s keramickou doskou Concept SVE6550wh patrí do energetickej triedy A

Sporák Concept SVE6550wh so sklokeramickou doskou

Sporák Concept SVE6550wh je vybavený kvalitnou sklokeramickou doskou, ktorá vás poteší štyrmi varnými zónami. Dve z nich sú duálne zóny, veľmi jednoducho ich tak prispôsobíte danému riadu. Varenie tak bude efektívnejšie a úspornejšie zároveň. Na tieto zóny môžete umiestniť akékoľvek hrnce. Sklokeramický hladký povrch sa veľmi jednoducho udržuje čistý. Stačí nechať dosku vychladnúť a nečistoty utrieť mäkkou hubkou, ktorú predtým namočíte v teplej jarovej vode.

Rúra na pečenie s objemom 65 litrov na prípravu viacerých pokrmov naraz

Rúra na pečenie Concept SVE6550wh vás poteší objemom 65 litrov, vďaka ktorému môžete pripraviť aj väčšiu možnosť pokrmov naraz. Vnútri rúry Concept SVE6550wh sa nachádza 5 zásuvných úrovní slúžiacich na umiestnenie roštu a plechov. Plechy aj vnútorný povrch rúry sú opatrené špeciálnym povrchom, ktorý vám zaistí jednoduchú a rýchlu údržbu.

Kuchynský sporák Concept SVE6550wh ponúkne 11 funkcií pečenia

Chrumkavé a chutné pokrmy zvládnete aj napriek tomu, že nie ste úplný šéfkuchár. Kuchynský sporák Concept SVE6550wh vám totiž ponúkne 11 funkcií pečenia vrátane horúceho vzduchu a grilu. Teplovzdušné pečenie je ideálne na prípravu viacerých pokrmov naraz. Využiť môžete aj praktický EKO program, ktorý zaistí energeticky úsporné a šetrné pečenie. Nechýba ani program na rozmrazovanie a rýchle ohrev. Vždy si tak vyberiete presne to, čo budete potrebovať.

Možnosť rýchleho ohrevu v rúre Concept SVE6550wh

Kuchynská rúra Concept SVE6550wh je opatrená špeciálnym programom s rýchlym ohrevom, ktorý zaistí, že sa rúra zahreje na 150 °C iba za 4 minúty.

Na vnútornej strane dvierok Concept SVE6550wh nájdete praktické recepty

Pokiaľ si neviete rady, aký pokrm uvariť, nechajte sa inšpirovať receptami, ktoré sú umiestnené na vnútornej strane dvierok. K dispozícii tak máte perfektne vymyslenú nápovedu, ako pripraviť perfektný pokrm. K najčastejšie pripravovaným pokrmom nájdete vhodný program, ideálnu teplotu aj čas pečenia. Všetko teda zvládnete na jedničku.

Súčasťou rúry na pečenie Concept SVE6550wh sú 3 sklá

Dvierka rúry na pečenie Concept SVE6550wh sú tvorené trojitým sklom, vďaka čomu zaistia úplnú bezpečnosť počas používania. Sklo môžete v prípade potreby vybrať a vyčistiť priestor medzi sklami.

Praktické teleskopické lišty

Vnútri rúry na pečenie Concept SVE6550wh nájdete praktické teleskopické lišty, ktoré vám zaistia úplný komfort pri pečení vašich obľúbených pokrmov. Odteraz nemusíte siahať do vyhriatej rúry, jednoducho pokrm vysuniete s lištami pred priestor rúry a môžete skontrolovať stav pečenia. Všetko zvládnete s ľahkosťou.

Elektrická rúra Concept SVE6550wh s čistením pomocou pary Steam Clean

Elektrická rúra Concept SVE6550wh bude vždy krásne čistá, pretože disponuje efektívnym čistením pomocou pary. Jednoducho stačí do vnútorného priestoru rúry Concept SVE6550wh vložiť nádobu s vodou a spustiť na 30 minút dolný ohrev pri teplote 50 °C. Všetky nečistoty a mastnota sa vďaka pare uvoľnia. Zvyšky nečistôt tak stačí len utrieť handričkou alebo hubkou. Po skončení cyklu môžete vnútorný priestor rúry umyť teplou jarovou vodou.

Špeciálna výsuvná zásuvka na príslušenstvo

V spodnej časti sporáka Concept SVE6550wh sa nachádza výsuvná zásuvka na príslušenstvo. Všetko budete mať schované na jednom mieste. V základnej výbave kuchynského sporáka Concept SVE6550wh nájdete plytký a hlboký plech, rošt a praktické teleskopické lišty.

Spotrebič Concept SVE6550wh patrí do energetickej triedy A

Sporák Concept SVE6550wh patrí do energeticky úspornej triedy A. Garantuje vám tak nízku spotrebu energie.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ sporáka Elektrický
Typ varnej dosky Sklokeramická
Typ rúry Elektrická

Vlastnosti

Počet platničiek 4
Objem rúry 65 l
Čistenie rúry Hydrolytické
Vysúvanie plechu Teleskopické
Príkon 2,9 kW
Sieťový kábel Nie

Doska

Ovládanie dosky Otočné gombíky

Rúra

Vybavenie rúry Časovač, Displej
Vlastnosti rúry Detská poistka
Dverové sklo Trojité
Programy rúry Gril, Rozmrazovanie, Pravý horúci vzduch

Farba

Farba Biela

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery

Šírka 50 cm
Výška 85 cm
Hĺbka 60 cm

Energetická trieda

Typ zásuvky

Krajina Poľsko
Kód:  CONSP002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SVE6550wh
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12