Obnoviť stránku

CONCEPT SR3310

3,9 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT SR3310

Ručný mixér Concept SR3310 čiernej farby vám pomôže pri príprave širokej škály pokrmov. Po použití stačí príslušenstvo mixéra opláchnuť, alebo umyť v umývačke riadu. Šľahač Concept SR3310 vám príde vhod pri výrobe neodolateľných tort, krémov, či nadýchaného cesta. Na výber máte až z piatich rýchlostí a možnosti využiť funkciu PULSE. V balení nájdete dve šľahacie metly z nehrdzavejúcej ocele, dva miesiace háky z nehrdzavejúcej ocele, šľahaciu metlu z nehrdzavejúcej ocele, mixovací nadstavec z nehrdzavejúcej ocele, mixovaciu nádobu s objemom 800 ml a praktický sekáčik.


Vymeniteľné metly z nehrdzavejúcej ocele

Päť rýchlostí + PULSE

Chopper


Kľúčové vlastnosti ručného mixéra Concept SR3310

  • Ručný mixér SR3210 v čiernom vyhotovení
  • Extra výkonný motor s príkonom 500 W
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • Ručný šľahač je vhodný na výrobu neodolateľných tort, krémov, či nadýchaného cesta
  • Päť rýchlostí + režim PULSE
  • Obsahuje dve šľahacie metly z nehrdzavejúcej ocele, dva miesiace háky z nehrdzavejúcej ocele, mixovací nadstavec z nehrdzavejúcej ocele, mixovaciu nádobu s objemom 800 ml a praktický sekáčik
  • Jednoduché čistenie a údržba
  • Všetky súčasti mixéra sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Bezpečnostná poistka, ktorá zabraňuje prehriatiu motora

Výkonný ručný šľahač Concept SR3310

Ručný šľahač Concept SR3310 sa stane vaším nenahraditeľným pomocníkom v kuchyni. Metličkový mixér ponúka všestranné využitie, s ktorým bude príprava vašich obľúbených pokrmov úplná hračka. So šľahačom pripravíte neodolateľné krémy, alebo lahodné cesto. Využiť môžete až päť rýchlostí a funkciu PULSE. Ergonomický tvar mixéra zaručí pohodlnú manipuláciu.

Bohaté príslušenstvo ručného mixéra

Elektrický šľahač Concept SR3310 je vybavený bohatým príslušenstvom, pomocou ktorého bude príprava vašich obľúbených pokrmov úplná hračka. Ak radi pečiete, špeciálne šľahacie metly z nehrdzavejúcej ocele vám umožnia našľahať bielok do báječných domácich dezertov, či pripraviť vynikajúcu domácu šľahačku. Pomocou metiel môžete tiež pripraviť krásne jemný krém, či riedke cesto na omelety a palacinky. Miesiace háky slúžia na prípravu hutnejšieho cesta.

Ponorný nástavec na mixovanie polievok, omáčok a prípravu koktailov

Ručný mixér Concept SR3310 má vo svojej výbave aj ponorný mixér, ktorý je skvelý na prípravu omáčok, polievok či kokteilov. Nadstavec je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá je odolná proti vysokým teplotám.  Horúcu polievku tak môžete mixovať priamo v hrnci. Ponorný mixér je skvelý aj pri príprave domácej majonézy a detských jedál. V balení ručného mixéra Concept SR3310 nájdete aj užitočnú mixovaciu nádobu s objemom 800 ml.

Ručný mixér Concept SR3310 s praktickým sekáčikom

Súčasťou balenia ručného mixéra Concept SR3310 je aj praktický sekáčik Chopper, ktorý disponuje dvoma pármi ostrých sekacích nožov. Hravo si tak poradia aj s tvrdšími potravinami ako sú orechy, či zelenina. Sekáčik je perfektný na sekanie mäsa, syrov, ovocia, či byliniek.

Elektrický ručný šľahač Concept SR3310 vás chráni bezpečnostnou poistkou

O vašu bezpečnosť počas používania ručného šľahača Concept SR3310 sa postará bezpečnostná poistka, ktorá zabraňuje prehriatiu motora a následnému poškodeniu celého prístroja. Všetko príslušenstvo stačí potom jednoducho vybrať stlačením tlačidla a vložiť do umývačky riadu. 


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Vlastnosti

Príkon 500 W
Počet rýchlostí 5
Funkcie Miesenie, Mixovanie, Šľahanie, Poistka proti prehriatiu, Pulzný spínač, Tlačidlo na uvoľnenie metiel
Vlastnosti Poistka proti prehriatiu, Pulzný spínač, Tlačidlo na uvoľnenie metiel
Objem nádoby 0,8 l
Materiál nádoby Plast
Dĺžka kábla 1 m

Príslušenstvo

Príslušenstvo Tyčový nadstavec

Vlastnosti

Funkcie Šľahanie, Mixovanie
Počet nožov mixéra 4
Vlastnosti Turbo rýchlosť
Materiál nohy Nerez

Príslušenstvo

Príslušenstvo Sekáčik so sekacou nádobou, Šľahacia metla, Úzka mixovacia noha

Rýchlosť

Príkon 500 W
Počet rýchlostí 5
Kód:  CONRM161
Produktové číslo:  SR3310
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08