Obnoviť stránku

CONCEPT SO2080

3,5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
45,90 €

CONCEPT SO2080

Zostalo vám po úrode nejaké prebytočné ovocie a neviete čo s ním? Veľkokapacitná sušička ovocia Concept SO2080 ponúka zdravý a pritom veľmi jednoduchý spôsob, ako uchovať potraviny. Možností je veľmi veľa. Napríklad pred zimou si môžete pripraviť sušenú zeleninu a huby, alebo napríklad chutné krížalky z jabĺk, sliviek, hrušiek a ďalšieho ovocia. Originálna je určite možnosť pripraviť si vlastný bylinkový čaj z vlastnoručne nazbieraných byliniek. Sušička potravín vám poskytne šesť transparentných tácok, ktoré sa postarajú o dostatočný priestor na usušenie potravín. Obdĺžnikový tvar sušičky je ideálny na skladovanie. Praktické digitálne ovládanie vám uľahčí nastavovanie teploty v rozmedzí od 35 do 70 °C.


Kompaktné rozmery

Univerzálne nastavenie tácok

Časovač


Kľúčové vlastnosti sušičky ovocia Concept SO2080

  • Dostatočný priestor na usušenie potravín
  • Sušička ovocia s príkonom 260 W disponuje šiestimi transparentnými táckami
  • Rýchlo usušené potraviny sú plné vitamínov a živín
  • Praktický obdĺžnikový tvar pre lepšiu skladovateľnosť
  • Sušička na ovocie je vybavená praktickým digitálnym ovládaním
  • Možnosť nastavenia teploty v rozmedzí od 35 do 70 °C
  • Sušiť je možné aj huby, mäso, cestoviny, zeleninu, či kvety
  • Špeciálne tvarované prieduchy zabezpečia rovnomerné sušenie

Kompaktný tvar sušičky Concept SO2080

Vďaka kompaktnému rozmeru a obdĺžnikovému tvaru sa tácky sušičky Concept SO2080 pohodlne zmestia aj do umývačky riadu. Sušička ovocia disponuje celkom šiestimi transparentnými táckami. 

Jednoduché ovládanie sušičky Concept SO2080

Sušičku Concept SO2080 môžete veľmi jednoducho ovládať pomocou digitálneho ovládania. Teplotu je možné regulovať v rozmedzí od 35 do 70 °C. Každá potravina si vyžaduje inú teplotu, preto si môžete nastaviť presnú teplotu pre danú potravinu. Určite oceníte aj praktický časovač, ktorý je možné nastaviť až na 48 hodín. Po uplynutí zvolenej doby sa sušička potravín Concept SO2080 sama automaticky vypne.

Usušte si vaše obľúbené pochutiny

Sušička na ovocie Concept SO2080 vás poteší dostatočným priestorom na usušenie najrôznejších potravín. Ak vám zostala nejaká úroda, nie je nič ľahšie, než ju usušiť a maškrtiť počas celého roka. Hravo zvládne usušiť aj cestoviny, či dokonca mäso a huby. Fantázii sa medze nekladú. Potraviny si zachovajú všetky vitamíny a živiny, ktoré sú dôležité pre vaše telo.

Sušička potravín Concept SO2080 s výškovo nastaviteľnými táckami

Sušička potravín Concept SO2080 má k dispozícii celkom šesť výškovo nastaviteľných tácok, ktoré vám poskytnú dostatočný priestor na sušenie vašich obľúbených potravín. Výšku si môžete sami regulovať tak, aby ste usušili aj väčšie kúsky. Tácku môžete aj otočiť o 180°, čím získate väčší priestor.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Tvar sušičky Hranatá
Typ ovládania Manuálne
Maximálna hlučnosť 80 dB
Umiestnenie motora V dolnej časti
Materiál sušičky Plast
Príkon 260 W

Funkcie

Funkcie Regulácia teploty, Časovač, Automatické vypnutie

Regulácia teploty

Minimálna teplota 35 °C
Maximálna teplota 70 °C

Dosky

Počet 6 ks
Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť sušičky

Výška 30 cm
Hĺbka 21 cm
Šírka 24 cm
Kód:  CONSO147
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SO2080
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04