Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Concept SO1001

4,4 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept SO1001

Praktické rozmery

Možnosť nastavenia vzdialeností medzi sušiacimi plátmi

Rovnomerné a rýchle sušenie

Celoročné sušenie zaistené

Chutia vám sušené plody, ktoré vám môžu dodávať vitamíny aj mimo ich sezónu? Alebo len neviete, čo si počať s prebytočným množstvom ovocia, zeleniny alebo húb? V tom prípade príde vhod sušička na ovocie Concept SO1001. Sušenie je spôsob uchovania potravín, ktorý ponecháva všetky minerály a vitamíny vnútri sušených plodov.

Kompaktný dizajn sušičky ovocia Concept SO1001

Vďaka kompaktnému obdĺžnikovému dizajnu vám nebude nikde prekážať, pretože ju budete môcť uložiť takmer kdekoľvek. Všetky komponenty sú vždy uložené v tele sušičky ovocia Concept SO1001, takže sa vám nebudú povaľovať kde nemajú.

Univerzálne nastavenie plátov

Chystáte sa sušiť nejaké väčšie plody a nie ste si istí, či sa vojdú medzi pláty? To nebude problém, v prípade potreby si môžete medzery medzi plátmi prispôsobiť podľa svojich preferencií. Sušička Concept SO1001 má celkom 5 transparentných plátov a kryt. Celková sušiaca plocha je približne 0,3 m2, čo by malo byť úplne dostatočné pre každú domácnosť.

Jednoduché ovládanie sušičky na ovocie Concept SO1001

Na úplne jednoduché a intuitívne ovládanie slúži digitálny displej, na ktorom si navolíte všetko potrebné. Sušička na ovocie Concept SO1001 disponuje praktických časovačom s rozpätím 30 min – 90 hodín (čas možno voliť vždy po 30-minútových intervaloch). V sušičke si budete môcť plynulo nastaviť teplotu sušenia v rozmedzí 35 – 70 °C. Po vypršaní nastavenej doby sušenia dôjde k automatickému vypnutiu sušičky, takže si nebudete lámať hlavu, či ste ju vypli sami.

Rovnomerné sušenie zaručené

Vďaka slušnému výkonu a vstavanému ventilátoru si môžete byť úplne istí, že všetky plodiny budú vysušené rýchlo a rovnomerne – na všetkých poschodiach sušičky.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Tvar sušičky Hranatá
Typ ovládania Digitálne
Maximálna hlučnosť 60 dB
Umiestnenie motora V dolnej časti
Príkon 240 W

Funkcie

Funkcie Regulácia teploty, Časovač, Automatické vypnutie

Dosky

Počet 5 ks
Kód:  CONSO613
Produktové číslo:  SO1001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04