Obnoviť stránku

Concept SM3392 Fresh & Nutri

4,8 171 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept SM3392 Fresh & Nutri

Smoothie makier 700 W + chopper 1,2 l + mlynček + 2× 570 ml + 1× 400 ml SM3392

Mixér a chopper
700 W
Grip
Concept SM3392 Fresh & Nutri chopper

Chopper

Pripravte si vďaka praktickému chopperu lahodné nátierky, detské výživy, majonézy. Pomocou chopperu si môžete tiež ľahko nadrviť ľad, orechy alebo aj nasekať mäso. Dvojica nožov a príkon 700 W si hravo poradia s každou surovinou.

Mlynček

Stolný mixér Concept SM3392 Fresh & Nutri disponuje príkonom 700 W. To z neho robí siláka vo svojej kategórii, pretože vďaka tomu vždy dosiahnete skvelé výsledky. Vaše smoothie tak budú dokonale jemné a lahodné. Ak máte malé dieťa a chcete vyrábať detské kašičky, Concept SM3392 bude ideálnym parťákom!

Concept SM3392 Fresh&Nutri
Concept SM3392 Fresh&Nutri

Detaily, ktoré potešia

Integrovaná bezpečnostná poistka nedovolí spustiť mixér, pokiaľ nie je fľaša správne nasadená. Povrch mixéra tiež prispieva k pohodlnému a bezpečnému mixovaniu, pretože jeho spodná časť je vyrobená z pogumovaného materiálu, vďaka ktorému sa Concept SM3392 nepohne z miesta. Pre väčšiu rodinu iste príde vhod súprava fliaš v červenom a bielom dizajne. Pre dospelých sú tu dve fľaše s objemom 570 mm v červenom a bielom vyhotovení a menšia 400 ml pre tých najmenších.

Už vám nevykĺzne

Fľaša mixéra je vybavená protišmykovým gripom, ktorý zaisťuje maximálny komfort pri manipulácii. Nech sa kdekoľvek ponáhľate, fľašu určite nepustíte. Dokáže s vami držať krok!

Concept SM3392 Fresh&Nutri
Concept SM3392 Fresh&Nutri

Jediné pootočenie

Tritánová fľaša, v ktorej si môžete uchovávať a nosiť vaše smoothie, slúži zároveň aj na mixovaniu. Po dokončení prípravy vášho nápoja stačí vymeniť nože za viečko a môžete ísť. Na pohodlné prenášanie má viečko aj pútko a špeciálne dvojité tesnenie zaručí, že sa smoothie nevyleje. Jediným pootočením uvoľníte záver fľaše a môžete si vychutnať jemný a chutný nápoj.

BPA free

Fľaša smoothie makeru Concept SM3392 Fresh & Nutri je vyrobená z tritánu, čo je moderný plast, ktorý neobsahuje zdraviu škodlivé bisfenoly. Tritán je moderný materiál, ktorý sa pýši svojou pevnosťou, ale v porovnaní so sklom je ľahký. Tento materiál sa pýši odolnosťou voči teplu, a tak neuvoľňuje žiadne škodlivé látky do vášho lahodného nápoja.

Concept SM3392 Fresh&Nutri

Parametre a špecifikácia

Príkon a rýchlosť

Príkon 700 W
Počet rýchlostí 1

Vlastnosti

Vhodné pre Drvenie suchých plodov, Polievky, Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu
Funkcie Pulzná funkcia
Objem nádoby 1 × chopper 1200 ml, 2 × mixovací nádoba o objemu 570 ml, 1 × mixovací nádoba o objemu 400 ml
Materiál nádoby Tritan

Príslušenstvo

Príslušenstvo Prenosná fľaša, Sekáčik
Počet nádob 1 × smoothie mixér, 1 × chopper, 1 × mlýnek na koření a kávu, 2 × přenosná láhev (570 ml), 1 × přenosná láhev (400 ml)
Kód:  CONEL718
Produktové číslo:  SM3392
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01