Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Concept SM3365

4,3 53 hodnotení
Cenová bomba
27,90 € Ušetríte 3,45 €

Concept SM3365

Stolný mixér Concept SM3365 - praktický a rýchly smoothie maker vám pomôže s prípravou lahodného ovocného a zeleninového smoothie, ľadovej kávy alebo koktailu, ktorý si môžete vziať so sebou na cesty v plastovej fľaši. Stačí vložiť nakrájané ingrediencie, stlačiť tlačidlo a o pár chvíľ je váš nápoj pripravený. Protišmykové nožičky zabraňujú pohybu prístroja a skrutkovacej fľaše zase zabraňujú nechcenému vytečeniu vášho smoothie. V cene získate celkom tri mixovacie fľaše - dve s objemom 600 ml a jednu s objemom 400 ml.


BPA Free

3 fľaše

Jednoduché ovládanie


Kľúčové vlastnosti stolného mixéra Concept SM3365

  • Súčasťou balenia sú tri uzatvárateľné fľaše - 2× 600 ml, 1× 400 ml
  • BPA free - neobsahuje zdraviu škodlivý bisfenol
  • Integrovaná bezpečnostná poistka
  • Mixér Concept SM3365 má protišmykové nožičky pre úplnú stabilitu počas prevádzky
  • Jednoduché ovládanie stlačením jediného tlačidla
  • Vyberateľná nožová časť
  • Okrem lahodných smoothies si možno pripraviť aj delikátnu ľadovú kávu
  • Jednoduché čistenie mixéra Concept SM3365

Vychutnajte si lahodné nápoje plné vitamínov

Ak ste milovníci ovocných a zeleninových nápojov, iste vás potešíme týmto skvelým stolovým mixérom Concept SM3365, ktorý pomôže pripraviť neodolateľné a osviežujúce nápoje plné chuti a vitamínov. Vo smoothie makeri môžete pripraviť okrem lahodných smoothies tiež osviežujúcu ľadovú kávu. Nápoje si možno vziať kamkoľvek so sebou vďaka praktickým fľašiam, ktoré sú súčasťou balenia.

Majte svoj nápoj stále pri sebe vďaka stolovému mixéru Concept

Chystáte sa na korčule, bicykel či len tak na prechádzku? Nezabudnite si so sebou pribaliť váš obľúbený nápoj z ovocia a zeleniny. Vďaka skrutkovaciemu uzáveru sa vám nápoj nikdy nevyleje. Pohodlne ho tak môžete zbaliť do tašky, kabelky či batohu. Stolný mixér Concept SM3365 tak nesmie chýbať vo vašej kuchyni.

Stolný mixér Concept SM3365 myslí na vaše bezpečie

Stolný mixér Concept SM3365 má niekoľko bezpečnostných prvkov. Základňa má protišmykové nožičky, ktoré zamedzia akémukoľvek pohybu počas prevádzky. Mixér rovnako disponuje integrovanou bezpečnostnou poistkou, ktorá sa aktivuje v prípade, že nie je správne umiestnená nádoba na mixovanie. Súčasťou balenia mixéra SM3365 sú 2 cestovné fľaše s objemom 600 ml a jedna s objemom 400 ml.

Jednoduché a rýchle ovládanie pomocou stolného mixéra Concept jediným stlačením

Stolný mixér Concept SM3365 sa veľmi jednoducho ovláda pomocou stlačenia jediného tlačidla. Príprava vášho obľúbeného nápoja a smoothie tak bude úplná hračka. Na mixovanie je určená tritanová fľaša, ktorej stačí po mixovaní vymeniť nože za viečko a môže si ju vziať kamkoľvek so sebou. Vďaka dvojitému tesneniu na viečku sa nemusíte obávať, že by sa vám nápoj po ceste vylial. Z fľaše sa navyše skvele pije.

Nádoba stolového mixéra Concept SM3365 je vyrobená z tritanového materiálu, ktorý neobsahuje BPA

Nádoba stolového mixéra Concept SM3365 je vyrobená z tritanu, čo je vlastne plast, ktorý nesie označenie BPA free. Tento plast neobsahuje žiadne zdraviu škodlivé bisfenoly. Tritan je veľmi pevný a zároveň ľahký, vysoko odolný proti poškriabaniu a voči teplu, takže sa do vášho nápoja neuvoľňujú žiadne škodlivé látky. Veľkou výhodou tritanového materiálu je možnosť biologického rozloženia.


Parametre a špecifikácia

Príkon a rýchlosť

Príkon 300 W
Počet rýchlostí 1

Vlastnosti

Vhodné pre Smoothie, Drvenie ľadu
Funkcie Pulzná funkcia
Objem nádoby 0,6 l
Materiál nádoby Tritan

Príslušenstvo

Príslušenstvo Prenosná fľaša
Počet nádob 3 ks
Kód:  ECO216g
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595631002919
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16