Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Concept RM3270

4,8 40 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
34,90 €

Concept RM3270

Výkonný sekáčik Concept RM3270 nesmie chýbať v žiadnej domácnosti, kde sa aktívne varí. Moderná čierna farba a nerezové vyhotovenie krásne doplnia interiér vašej kuchyne. Prístroj je spoľahlivý a hravo si poradí so sekaním mäsa, ovocia, zeleniny či orieškov a byliniek. Sekáčik disponuje objemnou 1,2 l nádobou z vysoko odolného skla. Concept RM3270 možno uložiť prakticky kdekoľvek a práca s ním je veľmi jednoduchá. Príprava pokrmov alebo varenie vám tak pôjde priamo od ruky.


Veľký výkon

Jednoduché ovládanie a údržba

Možnosť sekania ľadu


Kľúčové vlastnosti sekáčika Concept RM3270

  • Moderná čierna farba a nerezové vyhotovenie
  • Hravo si poradí so sekaním mäsa, ovocia, zeleniny či orieškov a byliniek
  • Sekáčik RM3270 je vybavený objemnou 1,2 l nádobou
  • Skladný, jednoduchá manipulácia
  • Výkonný motor si bez obáv poradí aj s tvrdými orechmi či ľadom
  • Disponuje dvojitým nerezovým sekacím nožom
  • Vyberať môžete z 2 rýchlostí
  • O vašu bezpečnosť sa postará protišmyková podložka

Výkonný sekáčik Concept

Sekáčik Concept RM3270 vám pomôže so sekaním mäsa, ovocia, zeleniny alebo čerstvých byliniek. Výkonný motor si bez obáv poradí aj s tvrdými orechmi či ľadom. Objemná sklenená nádoba vám umožní vložiť väčšie množstvo potravín. Vytvoriť môžete nielen chutné dezerty, ale aj výborné nátierky, omáčky či detské príkrmy.

Jednoduchá údržba a ovládanie sekáčika Concept RM3270

Ovládanie sekáčika Concept RM3270 je jednoduché a zvládne ho naozaj každý. Objemnú nádobu jednoducho naplníte a potom uzavriete veko, na ktoré nasadíte motor a zvolíte možnosť rýchlosti sekania. Vyberať môžete z 2 rýchlostí s ľahkou reguláciou podľa aktuálnej potreby. O vašu bezpečnosť sa postará protišmyková podložka, ktorá zamedzí akémukoľvek pohybu počas prevádzky prístroja. Po skončení práce sekáčik rozoberiete a ľahko umyjete pod tečúcou vodou.

Drvenie ľadu

Možnosť drvenia ľadu využijete pri miešaní koktailov či vytváraní lahodných ľadových smoothies. Sekáčik Concept RM3270 disponuje dvojitým nerezovým sekacím nožom, ktorý si s ľadom ľahko a rýchlo poradí.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 500 W
Objem nádoby 1 200 ml
Materiál nádoby Sklo
Počet rýchlostí 2
Počet nádob 1 ks
Hlučnosť 67 dB
Prenosná fľaša Nie
Kód:  CONSP460
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  rm3270
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06