Obnoviť stránku

Concept RK4110

4,8 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Concept RK4110

Borosilikátové sklo

Značkový konektor STRIX

Jednoduchá manipulácia

Elegantný vzhľad

Integrované LED diódy sa vždy po zapnutí spotrebiča rozsvietia modrou farbou, takže sa rýchlovarná kanvica Concept RK4110 stane neprehliadnuteľným doplnkom vašej kuchyne. Jej objem je 1,7 litrov, čo vám umožní pripraviť si až 7 šálok obľúbeného nápoja.

Zdravotne neškodné sklo

Pri výrobe dbal výrobca aj na vaše zdravie, preto je rýchlovarná kanvica Concept RK4110 vyrobená z kvalitného a zdravotne neškodného borosilikátového skla, čo znamená, že odolá vysokým teplotám a zabráni vytvoreniu škvŕn. Nespornou výhodou kanvice Concept RK4110 je ľahká údržba a dlhšia životnosť.

Vysoká kvalita a predĺžená životnosť

Kanvica Concept RK4110 sa pýši konektorom britskej značky STRIX, vďaka tomu si môžete byť istí, že ide o vysoko kvalitný kúsok disponujúci predĺženou životnosťou.

Jednoduché ovládanie

Ovládanie kanvice Concept RK4110 je veľmi jednoduché. Má široké hrdlo, ktoré zabezpečí pohodlné nalievanie vody do hrnčekov a tlačidlom v rukoväti na rýchle otvorenie veka. Nesmieme zabudnúť vyberateľný filter proti vodnému kameňu, ktorý jednoducho vyčistíte. Iste oceníte aj otočnú základňu na zrýchlenie manipulácie s kanvicou.

Bezpečnosť nadovšetko

Pri používaní kanvice Concept RK4110 sa nemusíte obávať, že ju zabudnete vypnúť. Spotrebič je totiž vybavený dvojnásobným bezpečnostným systémom, čo znamená, že sa automaticky po dosiahnutí bodu varu vypne.

Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Concept RK4110

  • Kvalitný značkový konektor STRIX
  • Prehľadný vodoznak
  • Tlačidlo na otváranie veka
  • Svetelná kontrolka prevádzky
  • Vyberateľný filter proti usadeninám
  • Skryté vykurovacie teleso
  • Plne otočná základňa
  • Podstavec s priestorom na uschovanie prívodného kábla
  • Dvojnásobná bezpečnostná poistka
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Sklo

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, Skrytá špirála
Funkcie Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu, Tepelná poistka
Príkon 2 200 W
Typ filtra Vyberateľný

Farba

Farba Sklo
Kód:  CONRK4110
Produktové číslo:  RK4110
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17